|

Buna TPU! Am o intrebare care ma macina de ceva timp. Sunt elev in clasa a 12-a si de mult timp ma gandesc sa aplic pentru facultatea de Fizica din Bucuresti pe ramura de Biofizica. Desi am citit si stiu cat de cat ce inseamna si cu ce se mananca, vreau sa va cer niste sfaturi. In primul rand, nu stiu exact exact in ce consta. In al doilea rand, nu stiu daca o sa am dupa terminarea facultatii sansa sa ma angajez in cercetare sau alt domeniu, intrucat predarea fizicii nu ma intereseaza de niciun fel. As vrea sa stiu daca aveti cunostinte in privinta acestei facultati si daca ma puteti informa si pe mine. Multumesc din suflet! Imi pare nespus rau daca nu am nimerit topicul potrivit.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

99,97 % dintre studenții la fizică, se angajează la ifa, sau la oricare dintre institutele de fizică de langă. Plus că în curând se va deschide laserul ( cel mai mare din europa) şi se tot fac angajări.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Raniaa):

Din punct de vedere monetar, merita sa parcurg aceasta facultate, pentru ca si asta este o prioritate. Ai vreo idee de banii castigati in aceasta profesie? Multumesc frumos pentru raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cristian1341):

Da, merita.
Nu iti pot spune cu exactitate un salariu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează