|

Bună TPU! Am o mare problemă cu securitatea contului de Facebook. E a doua oară săptămâna asta când mă arată online când de fapt eu dormeam la ora aia. Știu pentru că doi prieteni mi-au scris pe la 23: 42 și 1:33 crezând că sunt online. Nu mai înțeleg. Am mai pățit asta luni, mi-am schimbat parola făcând-o mai complicată și. Vă rog, ce s-ar mai putea de făcut pentru a-mi securiza contul? Este posibil să fi fost spart sau doar e o eroare de sistem? Mulțumesc!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cum iesi de pe contul de Facebook? Folosesti Logout sau Delogare? Sau inchizi direct aplicatia/browser-ul? De cand am cont de socializare, n-am avut probleme cu acesta, pentru ca am stiut cum sa ma "comport" cu el. E valabil si pentru adresa de mail. Daca il accesezi de pe telefon, masurile de preventie trebuie sa fie mai drastice, pentru ca pe dispozitiv pot fi instalate aplicatii expuse la virus sau care pot avea acces la conturile personale.

1 răspuns:
| a răspuns:

Aceasta este o problema de la ei nu de la tine. Nu ti-a spart nimeni contul, dar pana sa te delogheze mai ai de asteptat. Si eu de fiecare data cand ma deconectez apar online. Pentru ca sunt conectat pe mai multe dispozitive sau asa e facut Facebookul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează