| CobraIlie a întrebat:

Buna TPU Am O Problema uriasa cu aeroterma de camera mi-am luat acum 1 saptamana aeroterma si am scapato ieri pe jos e una rotunda care baga si rece e mica de camera si acum cand o pornesc se aude foarte urat cred ca de la elicie cand se invarte si cand o opresc tot asa ce sa fac? si nu poti sa o ti ca se aude urat rau! dau funda!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate s-a strambat axul elicei. Trebuie sa iti iei alta

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din păcate trebuie sa o arunci, nu o mai folosii ca poate face scurt circuit, aeroterma nu are elice ca nu este avion, sau ventilator, ea are o sîrmă care se incalzeste rezistență asa se numeste aceea, si daca ai trintit o s-a spart bucata de plastic pe care vine infășurată rezistenta, si se aude urît din cauza ca rezistenta aia nu stă fixă poti lua foc, nu te mai juca, si aruncă o, mai bine cumperi alta decat sa dai foc la casă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Scuze, acum am citit mai bine, da este aerotermă care face si cald si rece, nu o mai folosii.

| Lioname a răspuns:

Nu o arunca dupa ce ai scapat jos si nu o pune in functiune! Dar trebuie dusa la reparat la un service autorizat (atelier de reparatii electrocasnice) din localitatea ta sau in orasul din apropiere!

| LinxCont a răspuns:

Trebuie dusa la reparat sau schimbata cu alta. Daca are ceva ce nu e in regula si i se blocheaza elicea, poate lua foc, sau i se arde rezistenta daca nu e racita de ventilator. E posibil sa aiba ventilatorul deplasat sau carcasa sparta si elicea ventilatorului sa atinga ceva, deci nu se poate folosi pana nu e reparata (daca elicea se opreste de tot, rezistentele nu mai sunt racite cu aer si se ard sau chiar ia foc).