| Alin2017 a întrebat:

am o tableta,, Allview speed city'' si cand dau sa instalez o aplicatie mai mare de exemplu 1gb mi se instaleaza in memoria interna care este de 700mb, cum pot face sa mi se instaleze pe cardul SD deoarece am pe el 5gb spatiu liber?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu te agita cu jocuri de dimensiuni mari pe o tableta ieftina. SI eu am o prapadita de C7 de la Allview cica dual core si este praf. Ruleaza jocurile mai bine un telefon QUAD CORE decat Allview Dual Core. Jocurile mari merg in lag pe Allview. Am testat pe mai multe Allview jocuri mari... In fine, posibil sa nu accepte tableta ta instalarea automata in SD. Intr-un joc mare ai si datele Obb, iar daca muti jocul pe SD se muta doar jocul nu si datele OBB. Unele tablete si telefoane accepta instalarea numai in mem sa interna. Daca atat ai mem interna... Atunci incearca sa iei jocul din alta parte unde iti da jocul si datele in arhiva zip. Descarci arhivele si apk-ul in SD CARD, Dezarhivezi si muti datele din arhiva zip in SD CARD / Android / Obb, instalezi jocul si play. Cauta pe play.mob.org. Au jocuri bune, dar depinde de tableta ta cum ruleaza.

| BogdanDediu a răspuns:

Muta tot pe card si atunci cand descarci jocul pune cand iti zice ca nu ai suficienta memorie pune muta pe card!

| Qweerrrtttyyy a răspuns:

Eu zic sa muti toate aplicatiile care le ai pe card, iar apoi sa incerci sa il instalezi, dar totusi nu incerca cu jocuri foarte mari, nu toate sunt si reusite happy