|

BUNA TPU, am un laptop si am windows 8.1, totul functiona perfect, apoi am instalat driver boost sa vad daca am de actualizat driver, am actualizat 4 deoarece era nevoie, dupa am stins laptopul si cand l-am pornit peste o ora m-am trezit asa; IMAGINEA NEAGRA ( NU MERGE SA LUN ALTA POZA LA ECRAN), MI A STERS FISIERE ( NU MERGE GOOGLU CHROME SA L PORNESC, NU MERGE SA PORNESC UN JOC, DIN BARA WINDOWS CU APPS( CRED CA STITI) NU MAI E NIMIC. WINDOWS SEARCH NU FUNCTIONEAZA, CAUT,DAR NU GASESTE NIMIC, asta am GASIT Pana acum, VA ROG AM NEVOIE RAPID DE UN RASPUNS VA ROG FOARRE FRUMOS PANA ATUNCI TOTUL MERGEA BINE DE CE S A INTAMPLAT ASTA?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,
Crezi ca daca scrii cu majuscule se va rezolva problema?!
Inainte sa faceti update de genu,faceti daca stiti sa faceti.
Acum ceea mai simpla varianta e sa dai un restore system,alegei ultimu point salvat.
O alta varianta ar fi sa dai un repair,dar ai nevoie de dvd/stic cu windows.
Varianta asta dureaza mai mult dar e mai ok.
Pe viitor incerca sa faci update-urile manua, de pe site-ul producatorului.
Sau folosesti slimdriver, mi se pare cel mai ok, sigur si eficient program!
Nu uita nici de un full scan cu un antivirus bun, kaspersky de exemplu!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este un rahat de program, nu mai folosi asa ceva, win 8.1 isi instaleaza singur driverele, nu mai cauta updateuri fortate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din ce ai descris tu, s-ar intelege ca ai un virus. Un driver prost instalat nu poate face asa ceva. Sigur nu ai mai instalat nimic înainte? Driver Booster nu are virusi, pentru ca l-am folosit si eu pe diverse configuratii cu diferite editii de windows, si nu am avut nicio problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru serban57):

Am avut pe pc drive boost si n am patit nimic, nu dau vina pe El, spun de cand a luat o razna, drive boost mi-a instalat un program CE a instalat si pe pc: Dashlane, e o prostie, nu stiu exat ce, dar l-am dezinstalat imediat. In rest nu am instalat absolut nimic, si nu a avut nimic, 0 probleme, doar dupa ce l-am pornit inainte sa porneasca s-a aprins o imagine ce isi schimb culorile si zicea ceva de apps si sa nu sting pc apoi cand mi-a intra in pc ( laptop in fine) am vz imagina neagra, apoi am vz ca nu mai am apps de la windows 8 si restul pe tasta de windows, apoi la majoritatea application gen la web imi da oprire fortata;/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Edyez):

De fapt nu de aia am scris cu caps, am dat un recovery si s-a rezolvat, oricum mersi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează