|

Buna TPU. Am un Samsung J1 (da, mai exista acest telefon laughing ). Cand bag un numar de telefon in agenda numele se inverseaza. Spre exemplu, daca bag in agenda numele ''Doamna Popescu'' el mi-l scrie ''Popescu, Doamna". Cum pot face sa apara normal. Chiar daca le scriu de la inceput invers, tot apare virgula, iar cand sun/ma suna acea persoana numele apare normal, in ordinea initiala.Ce pot face in aceasta privinta?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Doamna e numele mic?
pai pune popescu sau doamna popescu daca tii neaparat la numele de familie si banuiesc ca are si loc pentru numele mic.
ti le pune invers pentru ca asa e normal.

prenume inseamna de fapt in fata numelui, nu?

probabil daca mergi la contacte la setari ai acolo ce sa ti puna primul. nu stiu cum suna in romana ca eu le am in engleza dar ar trebui sa fie ceva de genul 'vezi numele ca'.

| explică (pentru rrrp):

Nu neaparat, dar eu le vreau intr-o ordine anume, iar in unele cazuri pun si nume si prenume din cauza unor prieteni cu acelasi prenume. Oricum, eu cand adaug contactul nu am decat o caseta ''Nume'' si o sageata. Daca apas pe aceasta imi apar mult mai multe casete :prefix nume, prenume, al doilea nume, sufix nume.

GATA! Dupa mult incercari am reusit sa le arate in ordine, fara virgula. Am intrat in setari la contacte si am pus ordonarea dupa prenume (eu nu voiam neaparat sa le afiseze dupa un anumit criteriu, ci in ordinea in care le treceam). Multumesc pentru ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: