|

Buna TPU! Cand imi deschid calculatorul mi se blocheaza tot ecranul si dupa cateva secunde dispare totul de pe ecran.Problema asta o am de 2 zile.Imi poate spune cineva care e problema si ce pot face pentru a o remedia? Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate fi din multe motive. La mine. de obicei a fost din cauza unei editari grestie ar unor fisiere care se ocupa cu chestii vitale ale Windows-ului. Daca esti pe Windows 7, atunci incearca sa intri in safe mode apasand pe tasta F8 inainte de a aparea logo-ul de la Windows. Pe Windows 10, in timp ce se deschide si vezi logo-ul, atunci inchizi fortat calculatorul. Faci asa de 3 ori si a-4a ar trebui sa apara un scris sub logo. Dupa ce se termina, apesi pe advanced options> troubleshooting>startup settings> restart. Cand intri in safe mode, te duci si deschizi o fereastra cmd si scrii sfc /scannow. Asta dureaza de obicei intre 10-15 minute.Cand toata asta se termina, ii dai restart normal si vezi daca merge. Mult noroc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MattDiamond):

Eu am windows 8.1 pro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Matei18):

Din cate stiu eu la windows 8.1 pornesti in safe mode la fel ca la windows 10 de 2-3 ori inchis fortat. Si comenzile in cmd sunt tot la fel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează