| CinevaUFree77 a întrebat:

Buna TPU. In 2014 mi-am facut primul cont de Google. Pe acest cont am niste chestii importante, dar mai stiu doar e-mailul de pe acest cont... Aveti careva idee cum as putea sa il recuperez? Nu mai am nici numarul acela de telefon( nu il mai stiu pe cel pe care l-am pus la contul asta din 2014), nu stiu exact luna in care l-am facut, doar e-mailul. Ma puteti ajuta va rog? Cum sa il recuperez? Sau as putea scrie echipei Google de pe contul curent ca am uitat parola la cel vechi si mi-o trebuie? Daca da va rog dati-mi emailul celor de la Google ca sa le scriu. Sper sa ma ajutati, orice sfat e bun...

3 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Intri pe contul google, dai acolo unde scrie. mi-am uitat parola. bagi adresa de mail. posibil sa iti ceara si un nr de telefon. acolo bagi nr de telefon si iti va trimite un cod pe telefon, il bagi pe site.
dupa ce ai bagat adresa e mail la recuperarea parolei intri in casuta ta de mail. acolo iti va trimite linkul. se va reseta parola. o parola de la ei. si pe viitor va trebui sa o schimbi cu una sa o tii minte.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut! Incearca sa intri pe https://accounts.google.com/signin/recovery. Dai pe forgot password si try different question, pana ce vei gasi ceva care sa fie de ajutor. De exemplu, sa adaugi un ALT e-mail decat cel actual, ca sa verifice daca ai adaugat alt cont (poti adauga mai multe conturi, si le dai swap si te loggezi fara sa mai scrii parola). Ca sa ajungi aici, dai pe forgot password si try different question pana ce iti da asta cu adresa de e-mail alternativa:
''Enter an email address you can check now. It helps if you use an email you’ve already added to this account.
Google will send a verification code to that email.
Enter the verification code here.
If Google can verify that this account belongs to you, you’ll see instructions to help you sign in.''
In caz de nu reusesti asa, incearca altfel. Primul lucru care mi-a venit in minte a fost sa le trimiti ticket, sa vezi daca te pot ajuta mai mult. Faza e ca nici eu nu stiu unde le trimit. Am gasit doar asta: https://support.google.com/accounts?ctx=gcp#topic=3382255. Incearca-le pe fiecare. M-am uitat pe http://www.wikihow.com/Contact-Google, dar astea erau metodele pe care le-as fi incercat si eu daca as fi fost in locul tau. Sa imi spui daca ai reusit sa le trimiti mail si sa iti recuperezi contul!

| CinevaUFree77 explică (pentru anonim_4396):

Din pacate nu am reusit cu nicio modalitate, dar totusi mersi sad