|

Buna TPU.ma gandeam sa imi cumpar un nou telefon si mi-ar placea sa imi iau un iphone.M-am gandit la iphone 8 pentru ca iphone x e prea scump si nu merita.Ce ziceti sa imi iau iphone 8 simplu sau PLUS? Cel simplu e mai mic si il poti tine mai lejer in mana, pantaloni etc. dar si cel plus face poze mai bune(are 2 camere) si display mai mare.Voi ce parere aveti?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde mai exact de ce vrei, daca esti dispus sa sacrifici comoditatea cu care folosesti un telefon pentru un ecran un pic mai mare si pentru o camera (care crede-ma daca ai de gand sa-l folosesti pentru poze simple nici o sa observi diferenta intre cele 2 modele deoarece ambele sunt geniale )i-ati plus, dar eu chiar iti recomand modelul simplu eu am 6s(aceeasi dimensiune ca 8 simplu) si iubesc senzatia de al tine in mana este mult prea comod (tin sa mentionez ca am maini cam mari ceea ce imi permite sa-l folosesc cu o singura mana )

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Dar de ce tocmai iphone vrei? Gindeste te dai acum niste bani pe telefon iphone, intru n an maxim 2 apar alte modele si sigur vei vrea acel model nou, si ca sa il ai trebuie sa il vinzi pe acesta, dar esti sigur ca vei lua aceeiasi bani pe telefon in 2 ani vinzindul? Trebuie sa fi hotarit sa stii ce anume vrei, si cum poti vinde in profit in cîstig, ca asa tu dai acum niste bani dar care nu stii sigur daca tu îi poti obtine din vânzarea telefonului, cel mai bine nu da banii aiurea ca plingi după ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa parerea mea iphone 8 plus e un pic cam mare se cam aseamana cu iphone x si de aceea cel mai recomandat mi se pare iphone 8 simplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu iti recomand iphone 8 plus in care te pasioneaza in mod "excesiv" pozatul.
In cazul in care nu, si te "limitezi" la o camera nu cu mult mai slaba (Desi asta e parerea mea) iti recomand cel simplu, stii de ce? Eu am avut unul plus si imi ocuma extrem de mult spatiu in buzunar si iese si din buzunar putin (se vede).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iati mai bine un Alcatel One Touch Easy https://archiwum.allegro.pl/image//imagesNEW/big/285738b1f314ca160a9d2db6316179b0336ba8b4fa16040c500516b84e1cd2b4

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic sa iei iphone 8 plus un var de al meu are si e prea bun
funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează