|

Buna TPU, Vreau sa-mi vand Pc-ul, Daca imi puteti spune cam cat pot scoate de pe el (bani). Jocurile de gen: Dota2, Counter Strike, Age Of Empires etc. merg foarte bine! Calculator-ul e un model mai vechi.

Componente:

- Placa Video : nVidia Geforce 8600 Gt 256

- Placa de Baza : Asus K8N4 E SE

- Processor : AMD Sempron™ Processor 3000+ MMX, 3DNow, ~1. 8GHz

- Memorie : 2Gb Ram DDR (Simpli sau 1 sa spun asa)

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe calculator in sine nu cred ca ai scoate o suma agreabila. Sfatul meu ar fi sa-l vinzi pe piese, asa cred ca te-ai scoate mai bine la socoteala.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Îți dau pe el 80 de ron plus taxele de livrare, și îs indulgent că e pe Soket A și mai are și un sempron care e cum e. Poate suporta placa de bază 3 Gb rami dacă procesoarele suportate sunt praf.Soket-ul A este ca un fel de soket 370 de la Intel, adică piesă de muzeu pe care nu va mai lucra mare lucru.Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru lupudepenet):

Calculatorul il am de ceva timp cred cade 6 ani, nu-l mai folosesc am altu mai bun si "asta" ocupa loc degeaba. Daca dau piesele ce spui?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TsonPing):

Recomand totuși să îl dai complet, deoarece în pofida a ceea ce spun alții, există riscul să rămâi cu piese din el ne vândute, cum ar fi de exemplu... procesorul și Cd romul.Îți spun asta din experiență, că și eu într-o perioadă vindeam sisteme second ce le construiam din piese second cumpărate la prețuri de nimic de la mica publicitate sau chiar pe o bere (vb vine) de pe oser. Logic le testam așa ca la carte înnainte de a le pune în vânzare, și am avut doar o reclamație și aia a fost din cauza unei erori de comunicare că omu nu o înțeles ce e aia priori post(adică curerul de la poștă da în fine laughing ).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TsonPing):

Scuze,dar nu sunt interesat.Am vrut doar sa te ajut sa scapi mai repede de el. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E slab xu 2 gb ram si 1.8 ghz iti merge greu dota2 cred

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează