anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU!
Vreau sa sterg un cont de facebook. Daca il sterg acel cineva poate afla cine i la sters? (da stiu parola la cont)
FUNDA CELUI MAI BUN RASPUNS!

5 răspunsuri:
| SilviaDulcik a răspuns:

Bine inteles ca poate sa afle, apare imediat locatia de unde s-a incercat stergerea contului. Am impresia ca nu poti sa stergi contul asa simplu, ori trebuie confirmare pe telefon ori pe adresa de email, la care nu cred ca ai access. In concluzie, pierzi vremea.

| Rommeo a răspuns (pentru SilviaDulcik):

Nu-ti trebuie nici o confirmare cu email ci doar parola de la facebook, iar cu locatia da reletiv poate vedea dar doar orasul si acela cateodata e aratat eronat, sa spunem ca persoana care dezactiveaza este din Bucuresti iar facebook-ul arata Brasov. Singura chestie este ca nu-l prea poate sterge pentru ca: din momentul cand ai sters contul ca sa-l valideze ca sters cei de la Facebook nu trebuie sa-l mai accesezi timp de 14 zile, ce a ce ma indoiesc ca acea persoana nu va mai intra pe Facebook timp de 14 zile.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru Rommeo):

Da, banuiesc ca pe facebook este asa cum spuneti.
Intr-adevar, 14 zile este o durata destul de mare.

| Rommeo a răspuns:

Daca investigeaza o sa-i apara ca administratorul acelui cont a facut aceasta operatiune, ca Facebook-ul nu are de unde sa stie ca a facut-o altcineva decat acel proprietar al contului respectiv odata stiind si parola. Dar de ce ai vrea sa faci un asemenea rau? ti-a gresit asa tare acea persoana de vrei sa-i stergi contul?

| RaulDenis100 a răspuns:

Nu va sti cine i la sters oriceai face. te rog da-mi funda ca nu am niciuna