|

Buna ziua, am intampinat si eu pe calculatorul meu o problema noua pentru mine, aceasta fiind urmatoarea:

instalez un joc si dupa ce inchid si redeschid pc se sterge automat, nu am programe care sa stearga fishiere gen cum sunt in salile de calculatoare(dupa restart sa se piarda ce sa instalat) Windowsul a fost clean install si nu contine prea multe fishiere(win7 ultimate 64bit)

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In cel mai rau caz e posibil sa ai un Keylogger (cineva care-ti controleaza pc) ori a fost pusa o comanda in registry din Windows ca atunci cand instalezi jocul respectiv, el sa se stearga automat.
Solutia este sa reinstalezi Windows-ul si sa-ti descarci driverele de care ai nevoie. Grija mare sa-ti salvezi tot ce ai pe ceva, ca Mediafire.com
Altceva nu mai e de facut, Windows-ul tau are multe probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bandit288):

Este calculator facut nou pe piese si nu e vb de 1 singur joc imi face la majoritatea, din ce am observat ce se afla in partitia c si desktop(care practic e tot c). Mi-ai putea recomanda un link cu o imagine iso cv de windows 7 pc meu e de ultima generatie l-am facut dintr-un buget de 40 de milioane, dar nu sunt multumit de win 10 si tot la 7 vreau sa raman ps: imi poti lasa un id de skype cv sa vb? Multumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează