| Balan_Alex_1995 a întrebat:

Buna ziua! am o rugaminte la voi toti,sper sa ma intelegeti am o prietena de cv timp si am auzit ca mai umbla si cu altii, faza e ca nu vreau sa ma despart fara sa fiu sigur ca e adevarat ce am auzit si vreau sa ii intru pe facebook dar nu ii stiu parola daca ma poate ajuta cineva raman vesnic indatorat.ea se logheaza cu numarul de telefon si nu are e-mail sad va rog sa ma ajutati!

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

O poți găsi după numele de user, asta dacă nu are profilul setat pe privat, sau ca să fi sigur că ți fidelă fă-i un test de fidelitate..., deși în gura lumii exista un sâmbure de adevăr. Oricum vb aia hoțu ne prins e negustor cinstit, dar mai sunt și alte fete happy. Succes

| Ineys a răspuns:

Mai bine lasa rolul de James Bond cu urmariri si chestii. Ia-o de mana, si spune-i ca esti gelos si ca nu vrei sa mai umble cu alti baieti. Daca te iubeste, te va intelege si va inceta. Cu urmariri si chestii, faci mai rau. Isi va da seama ca n-ai incredere in ea si nu va fi prea frumos.

| lBroken69 a răspuns:

Încearcă să o urmăreşti, să vezi ce face, pe unde merge, cu cine umblă. Cere-i chiar tu contul de facebook, sau să îţi arate cu cine vorbeşte.

| sosostore a răspuns:

Nu poti sa te iei mereu dupa gura lumii, pana nu vezi nu ai cum sa stii, vezi cum reactioneaza cand ii umbli in telefon. De exemplu eu si cu prietenul meu nu avem probleme cu telefonul calculatorul, imi lasa telefonul lui cand are treaba si trebuie sa il sune cineva in cazul in care e posibil sa nu auda telefonul. La fel si eu ii las telefonul meu daca are nevoie de el. Vezi reactia ei atunci cand ii ceri telefonul. Daca nu are nimic de ascuns nu cred ca va avea vreo obiectie sa ti-l dea.

| mmaarriinnaa0011 a răspuns:

Intreab-o daca e adevarat poate cauta sa se desparta de tine si nu stie cum, nu o lua ca pe ceva tragic, ce e al tau e pus deoparte