|

Calculator sau laptop?

Mie mi s-a stricat calculatorul după ce am investit în el, şi acum aş vrea să-mi cumpăr un laptop.

Care sunt avantajele laptop-ului?

Dau fundă!

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mdah, magic. Cu DDR2 foarte probabil ca nici macar nu iti suporta placa de baza 8 GB... acuma ia si te gindeste un pic cit te costa o placa de baza pentru PC, de exemplu, ca tot ai adus vorba (oricum, ce zici tu se si poate repara cu maxim 50 RON), si cit te-ar costa sa schimbi la laptop placa de baza (iar acolo in majoritatea cazurilor nu ai ce repara).

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Avantajele laptopului sunt urmatoarele: Spre deosebire de unitate laptopul este mic, il poti lua după tinedar dezavantajul este ca nu îi poti pune hard disc m ai mare, decit un hard disc extern, memorie mare, dar la unitate pot face inbunatatiri, poti pune un hard disc mare, o placă video mare ceea ce laptopurile nu au, tu mai bine repara unitatea care o ai ca e bună nu investii int run laptop, cel m ai bine du-te cu ea la cel care ti a facut o si daca e incă in garantie si nu a umblat nimeni in ea ti o face gratis, sau la preturi modice sunt obligati ca firma sa o repare. Ce unitate este? Si unde ai facut o, si acum cit timp? Mersi mult. Parerea mea este sa i ti repari calculatorul, nu da banii pe un laptop de care sigur te vei sătura repede si cind il vinzi nu i ei pe el cit ai dat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Niciunul, doar portabilitate, in rest, porcarii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru K0sti):

Exact, si te costa de te caci pe tine exploatarea in timp. Mai bine povesteste-ne ce ai patit cu PC-ul. Presimt reteaua de curent cu probleme si tu in loc sa iei un UPS vrei sa iei laptop ca jita...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru KodrutZ):

happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KodrutZ):

Păi am băgat 8 GB RAM în el. Nu mă prea pricep dar calculatorul meu e un model mai vechi, şi e d.dr2.
Acum nu mi se aprinde calculatorul. Eu cu taică-meu l-am desfăcut, am curățat înăuntru etc. Cred că s-a rupt mufa aia de la net. Şi s-au rupt şi spinii aia de la mufă. Cam asta e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dezavantaje:
-componentele sunt mai scumpe decât merită
-știu că nu poți schimba componentele, și la reparat costă o grămadă
-îi pe baterie
-greu de aerisit

Avantaje:
-consumă mai puțină energie
-e compact și portabil, și-l poți pune unde vrei, nici nu ocupă mult spațiu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Avantajele laptop-ului este ca il poti lua cu tine oriunde daca pleci undeva. Acum depidne de tine ce iti place, laptop sau PC. Daca vrei laptop uita-te sa aiba componente bune!winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai intrebat care sunt avantajele laptopului si ai dat fundita pentru un raspuns care nu spune mare lucru despre asta. E doar o constatare...
Cu laptopul vei avea performanta mai mica decat cu un desktop in acelasi buget, asta e clar. Dar tot clar este ca nu te prea vad cu desktop-ul in rucsac si cu monitorul sub brat cand te duci cu prietenii la un gaming, cand pleci la facultate sau cand ai nevoie de el la scoala.
Desktop-ul e pentru acasa iar laptopul pentru oriunde. Chiar daca repari desktopul tot vei avea nevoie de un laptop, mai de vreme sau mai tarziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează