|

Calculatorul meu merge foarte greu si daca stau si nu umblu pe el se deschid aiurea pagini de internet, presupun ca are multi virusi, ce as putea sa fac sa ii sterg virusii si sa mearga bine?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Deci cel mai probabil trebuie sa reinstalez windows:
Uite un scaner de virusi (foarte bun, dupa pararea mea):Malwarebytes.
Devirusarea o faci din safe mode, deoarece virusii nu sunt activi.
-Ai instalat program de optimizare?(ex:ccleaner)?
Dupa ce ai dat o devirusare din safe mode, instaleaza-ti si tu un antivirus... (daca dai pe link-uri suspecte, pagini suspecte etc...)
.
Descarci malwarebyes=>il instalezi=>ul uptatezi=>intri in safe mode=>deschizi malwarebyes=>dai scanare=>Si apoi restart.
! SAFE MODE:
Deci ii dai power la PC si apesi asa F8 in continuu dar sa nu fie un moment de ne atentie ca trebuie sa dai restart... Asa dupa ce ai dat F8 o sa iti apara Safe Mode, Safe Mode With Networking si Start Windows Normally, tu dai din sageti si dai enter pe ce vrei tu.SI SELECTEZI SAFE MODE, DUPA ACEIA, DUPA DEVIRUSARE, DAI RESTART SI APOI DAI PE STARTING NORMAL WINDOWS.Bafta.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Adwcleaner descarcat de pe Internet Explorer. Nu descarci acest program din browserul infectat.Este virus de browser nu de pc. Este un adware care l-ai instalat cu buna stiinta atunci cand ai descarcat altceva si ai lasat bifat si adware-le. Unii spun ca e virus, altii nu. In fine, descarci din Internet Explorer si rulezi cu el. Dupa ce a terminat de scanat dai pe clean si apoi iti va cere sa restartezi pc-il.La repornire vei fi intampinat de un fisier log(un fisier cu ce a sters pc-ul). Daca tot asa se comporta, poti scana cu un antivirus live facut pe stick sau dvd boot-abil. Acum e prea tarziu sa descarci un antivirus deoarece nu te va lasa sa descarci.parerea mea.Eu in astfel de cazuri am rezolvat cu adwcleaner.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

AdwCleaner e destul de bun sa cureti browserul, Stinger32 sa cureti toti virusii din calculator si ComboFix daca ai virusi mai puternici. De preferat sa ai alt PC: iei un stick, pui toate programele de am zis mai sus pe el, intri in Safemode (restart la PC si apesi F8 -> Safe Mode) si le rulezi. Poate ca stick-ul se viruseaza asa ca cel mai bine e sa ii dai o formatare de pe un PC cu Linux, sa nu il infectezi si pe ala. Bafta!
Daca nu mere, reinstalezi sistemu de operare (Windows presupun)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Reinstaleza Windows-ul, daca nici asa nu merge trebuie sa-ti cumperi altul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Reinstalezi windows-ul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează