|

Cate tipuri de grenade sunt in realitate? Eu stiu doar doua cea normala care explodeaza si cea care imprastie fum ca un fel de ceata.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Grenadele de mana in uz sunt de doua tipuri; grenada defensiva, cu fragmentare, care arunca srapnele si grenada ofensiva, care, neavand nevoie de multa putere exploziva sa isi sparga carcasa, are suflu mai puternic.

| a răspuns:

Raspuns corect... MULTE
de mana sunt cateva semnificative:
- fumigena, creaza o perdea de fum inamicii nu vad nimic prin ea
- stun, flash foarte puternic, inamicii nu mai vad nimic si le tiue urechile deci poti sa ii impusti fara sa aiba capabilitatea sa se opuna
- ofensiva: frag echivalentul unei mine antipersonal, gandita sa omoare inamicii cu srapnel
- incendiara, versiunea imbunatatita, mai mica, si mai sigura pentru cine o cara a cocteilului Molotov, creeaza o zona cu foc intens
etc... iti trebuie specialist militar care sa le stie pe toate, eu sunt numai obsedat de jocuri FPS tongue

| a răspuns:

Cea normală care explodează, cum spui tu, este si ea de două categorii. Una este grenadă defensivă, cu fragmentare, pe care o arunci și fugi de inamic în direcția opusă aruncării. Alta este grenadă ofensivă, care se folosește în atac, dar care face pagube mult mai mici, tocmai pentru a permite soldatului să înainteze fără să se rănească. Grenadele sunt de multe tipuri. Pentru unele dintre ele se folosesc aruncătoare speciale, fiindcă sunt mult mai grele și mult mai distrugătoare, iar un soldat nu ar putea să arunce așa ceva.