anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce are laptopul meu? de acum 4 luni parca e mort. Il am de 1 an si de acum 4 luni cand joc 18 wheels of steel extrem trucker 2 de opreste imediat.Inainte jucam GTA 4 toata ziua si nu se oprea si acum de la jocuri slabe dupa 30 de min se opreste. Am uitat sa scriu cerintele de la laptopul meu: 8 GB RAM, placa video 1 GB radeon, Intel core i5 2,3 GHZ, windows 7 ultimate 64 bit. Va rog sa ma ajutati cat mai repede. Multumesc! Dau funda+vot.

2 răspunsuri:
| Tavutzu a răspuns:

Daca zici ca-ti mergea gta 4 pe el nu mai trebuia sa zici si cerintelelaughing. asa, acum la faza cu laptop-ul. mort? nu. slabit/ametit? se poate. eu cred ca trebuie sa faci ce e recomandat. faci o curatare a hardisk-ului o data pe saptamana si o scanare completa a laptop-ului cu un antivirus bun. de preferat cumparat dar FREE este foarte bun AVG antivirus 2012 free. un program complex pe care il folosesc si eu este Advanced SystemCare v5. FREE sau PRO daca vrei sa-l cumperi. Are o gramada de optiuni de curatare si optimizare a pc-ului/laptop-ului. Ti le recomand cu incredere pentru. ca le am si eubig grin

| Anonim explică (pentru Tavutzu):

De fapt, pentru mine e mort ca daca stii cum mergea inainte. frate inainte ma jucam gta si nfs the run fara oprire si mergea brici si nu se oprea. altceva nu stii ca tocmai i-am dat o scanare si nu are virusi si hard diskul nu pot sa il curat. am uitat sa iti zic ca am antivirusul Microsoft security essentials.