| qCrotal a întrebat:

Ce laptop mi-ati recomanda pentru gaming? Da foarte bun pentru jocurile astea noi aparute sa mearga fara lag! Buget. 3500 ron. (35 de milioane)

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

La un pret acceptabil si foarte bun pentru jocuri este : ASUS ROG G750!
Dar sunt si mai bune decat astea... asta e numai pentru buzunarele noastre, desi si asta ustura rau! big grin

6 răspunsuri:
| terorvlad a răspuns:

Desktop or ****

| lpavel a răspuns:

Laptop-urile pentru jocuri incep de la 5000 - 6000 roni!
Deci ca sa ai un laptop bun cu care sa te poti juca linistit cat vrei cam de atata ai nevoie!
Daca vrei unul care numai sa porneasca jocul sa mearga 20 - 30 de minute apoi sa se opreasca, atunci alege-ti unul la pretul care l-ai pus si garantat o sa mearga oricare, DAR cum am zis numai 20 - 30 minute! Bafta!

| qCrotal explică (pentru lpavel):

Ia uimeste-ma. zi un laptop bun.

| KhludCiprian a răspuns (pentru SpikeSpigel):

+1

Acest laptop e excelent pentru jocuri. Pentru jocuri de obicei conteaza placa video si memoria. De asemeni calitatea Hp-urilor e buna (acesta este fara mult plastic ce se incalzeste).

Personal l-as cumpara pe asta. Daca vrei cele mai bune specificatii (si mai ai doar putin de pus extra) dar calitate mai slaba, iti recomand Acer:
http://www.emag.ro/......EQYM0BBBM/

Insa subliniez: cumpara Acer daca vrei DOAR sa te joci si nu te plimbi prea mult. In plus trebuie pentru Acer sa gasesti separat licenta la Windows sau sa te joci folosind Ubuntu (merge bine, ti-o zic sincer)

| SpikeSpigel a răspuns (pentru KhludCiprian):

Nu am zis ca vreau sa imi cumpar un laptop/pc nou... Am un PC care duce GTA IV pe high. eu vreau doar sa fac laptopul asta ca mai vine un prieten pe la mine si ne mai jucam si noi un cancer strike, mc, roblox, etc