| blackangel50 a întrebat:

Cum elimin toti virusi de pe cardul de memorie.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Il conectezi la pc prin USB sau prin card reader apoi downloadezi free trial malaware bytes anti malaware de pe net si dai deep scan asta faci in my computer dai click dreapta pe cardul de memorie si apoi scan with malawarebytes.

| vladichimescu a răspuns:

Repede, șters cardul... nu!
Poți încerca cu o distribuție live de linux (ubuntu) cu ajutorul căreia copii datele ce îți sunt necesare, apoi faci experimente cu antiviruși (pentru că e posibil să îți șteargă documentele dacă sunt virusate) iar în cele din urmă formatezi.
O altă soluție ar fi să oprești AutoRun pe drive (în Windows, odată conectat, nu se va executa automat fișierele) și să îți copii documentele folosind comenzi DOS în CMD sau dai click dreapte pe drive > Explore.
După ce îți asiguri documentele, folosești scanere sau mai ușor formatezi.

| JustM3JustABoy a răspuns:

Trebuie sa formatezi cardul. Ai calbu de date la telefon? Conecteaza telefonul la calculator si dai "format", dar fara sa intri in el ca altfel iei virusi in calculator, doar bagi telefonul, intri in my computer, dai click dreapta pe... nu stiu, unde iti apare tie telefonul conectat, si iti apare o lista cu mai multe comenzi printre care si "format", dai pe ea, iti apare o fereastra, selectezi quick format ca sa nu stai mult si gata, ai scapat de virusi
PS: daca vrei sa salvezi ce ai pe card nu prea mai ai cum... Funda? tongue

| Anonim a răspuns (pentru JustM3JustABoy):

Ai cum, citeste solutia mea de mai sus...

| JustM3JustABoy a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal ca ai cum... dar nu cred ca va stii sa foloseasca CMD asa cum trebuie, si apropo, si cu antivirus si fara antivirus tot se duce dracu' windowsul, ceea ce face antivirusul e sa stopeze intr-o oarecare masura virusul, dar e cam degeaba, ca virusul tot se afla in PC, asa ca ori format ori ai virusi. OK?
PS: cu orice antivirus "free" i-ai da scanare tot acelasi rahat ewinking

| diabolik009 a răspuns:

Foarte simplu il formatezi. iar dc vrei sa pastrezi datele de pe el il scanezi cu un antivirus