| unomm a întrebat:

Daca bag un deget in priza si celalalt il ating pe mufa de incarcare a telefonului se va incarca? Am invatat la scoala ca curentul poate trece prin noi.

3 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Telefonul se va incarca de regrete ca este utilizat de unomm...narod!

| DryIce a răspuns:

Daca faci asta sunt 99% sanse sa mori in chinuri. Esti ca om un tranzistor sau cum ii zice. Daca nu faci masa cu solul, porti papuci de cauciuc foarte grosi si nu atingi nimic iar la final atingi incarcatorul sunt 1% sanse sa nu mori. Dar incarcatorul nu va functiona poate 10% mai mult nu. Ca si om incetinesti curentul esti o "rezistenta", practic curentul se plimba prin tine ca in transformator. Bazeaza-te pe 1% sanse de reusita, incearca si "scrie-ne dupa" daca ai reusit =) daca nu reusesti vedem la tv ca un copil a incercat sa se joace cu priza si nu a reusit :I lol

| alexpetre999 a răspuns:

Nu trece mult curent prin tine si nu poate ajunge degetul la filament care trece curentul. Baga incarcatorul tel in priza si tine strans varful incarcatorului si trebuie o mica sarma ca sa ajunga in gaura de incarcare a tel. S-ar putea sa nu mearga deoarece nu trece mult curent prin noi iar telefonul nu sesizeaza. ia un un aparat care masoara curentul si vezi ca are 2 ace bagatile in degete si vezi ca o sa masoara curent. Funda?