|

Daca imi schimd hard disk-ul nu voi mai avea absolut nici un driver? Spre exemplu cand reinstalez windows-ul am niste drivere ramase, acum le voi mai avea?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Stai linistit! Daca vrei sa iti pui driverele pe noul HDD trebuie doar sa-l ai pe cel de la net. Apoi instalezi Adobe Flash PLayer si intri aici: http://www.driverscloud.com/en/start Instalezi acel programel si apoi iti detecteaza toate driverele. Al doilea HDD poti sa-l montezi la PC direct si sa-ti iei daca mai ai si altceva pe el. Daca ai laptop iti trebuie un adaptor de genul: https://:///......97080.html sau unul si mai bun: http://altex.ro/adaptor-hard-disk-usb-ide-sata-hama-00049219

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

Chestia e ca hardul vechi s-a stricat si am dat comanda pentru unul nou. Am driverul pentru net pe un stick, eram doar curios daca trebuie sa caut celelalte drivere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Eu6798):

Inseamna ca daca faci ce ti-am spus eu poti sa le instalezi pe noul Windows. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe un hard disk se afla tot ceea ce vezi pe ecran si ceea ce manipulezi din Windows (fisiere, foldere). Daca doar il deconectezi de la pc, fara sa-l formatezi, informatia veche ramane pe el, dar ea trebuie transferata pe hardul nou pentru a avea acces la ea (in afara de sistemul de operare). Cu alte cuvinte, pe hardul nou instalezi Windows-ul, dar celelalte date (muzica, jocuri, filme, poze) le poti copia de pe hardul vechi pe cel nou (fie conectand hardurile intre ele, fie folosind un stick de mare capacitate pe care sa pui ce ai pe hardul vechi).
Pentru ca procedurile pot parea greoaie, se recomanda studierea unui tutorial, pentru a face totul ca la carte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca il schimbi cu unul nou, nu o sa mai ai nici un driver. va trebui sa configurezi din nou windowsul cu programe. etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai pachetul de drivere, neinstalate intr-un fisier.rar/.zip, intr-o alta partitie decat c, ele vor ramane chiar si dupa reinstalarea windows-ului, doar daca nu formatezi si restul partitiilor. Altfel nu, nu vor ramane.
Iar daca schimbi HDD-ul, trebuie sa copiezi driverele daca le ai cum am spui mai sus, daca le ai instalate deja in c, trebuie sa le iei de pe internet, pentru ca acele drivere se duc in system32 al windows-ului si multe altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează