|

De ce nu merg browserele dar netul merge?!?! Edge-ul merge nu am nici o problema dar opera si cu chrome parca au luat-o razna, deci de fiecare daca ca intru pe site-uri pe Facebook pe Youtube etc nu merge se incarca greu sau nu se incarca si zice "conexiunea a fost intrerupta a fost detectata o schimbare a retelei" Ce mortii masii or avea! Ce schimbare a retelei?! Ce e asta?!? Netul merge perfect totul merge bine dar browserele astea 2 parca sunt bolnave! Cum pot sa rezolv? Multumesc anticipat!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil internetul îți vine dintr-un router. Problema asta apare uneori și cred că e cauzata de resetarea serverului distribuitorului tau de net. Se rezolva prin închiderea routerului și deschiderea lui după vreo 15 secunde.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Lioana):

Am actualizat protectia l antivirus si tot dupa care am dat restart de 2 oro si s-a rezolvat. Dar nu stiu de la ce drecu poate fi! Si ce sunt astea or fi buguri errori habar nu am! Dar netul asa e normal sa fie de la router conectat la pc prin fir nu? Sau cum se conecteaza? Se poate conecta si de la alt ceva decat de la router? Oi fi ramas eu in urma si nu stiu una alta? happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează