|

De ce nu pot intra in bios? cand se deschide zice sa apas TAB, apas iar apoi imi apare American Megatrends iar apoi ar fi trebui sa apes eu F1 F2, inainte mergea dar acum nu merge, trebuie sa intru neaparat in bios pentru a boota un dvd cu windows 7, mi-l citeste dar la un moment dat imi apare eroare aceea de la windows 7 adica http://img14.imageshack.us/img14/2253/win7loaddriveratin stallww7.png, cum pot intra in bios sau cum pot rezolva aceasta problema?

14 Raportează Evaluează
14 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru a intra in BIOS (restarteaza calculatorul) si cand iti apare prima poza pe ecran apasa repede F2. Nu astepta sa se incarce sistemul de operare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ok ca sa intri in bios, trebuie sa stii ce tasta face asta.Adica ce tasta trebuie sa apesi ca sa te duca acolo.Problema daca nu poti stii, desi cind deschizi calc pentru o fractiune de secunda iti spune undeva jos in stinga.Dar sa spunem ca nu poti vedea si deci nu stii.Ce faci? Deschizi calculatorul, inainte sa apara ceva, deci imediat ce ai apasat acel buton sa deschizi incepi sa apesi pe tasta F2 apesi asa intruna pina cind o sa apara ceva.O sa zica sau deja si incepe sa intre in bios.Asa intri si acolo vezi tu cred ca te descurci. Daca apasind tasta F2 tot nu te duce in bios inseamna ca este o alta tasta care trebuie apasata, asta depinde de calculator.Ce faci? Dai restart sau daca calc este inchis il deschzi si imediat incepi sa apesi deodata mai multe taste F asa acolo cite poti dar asa intruna.Sau poti apasa tasta F2 tasta F10 tasta F12 sa zic 3 sau 4 taste simultan si sa le tot apesi pina cind calc se duce in bios.Sigur se va duce daca faci asa.Nu se intimpla absolut nimic rau daca apesi asa cum am spus.In bios cred ca stii ce sa faci.Mergi la boot dai enter si pe undeva ai boot priority si setezi sa booteze dupa DVD-rom. Dupa pui CD-ul in unitate si iesi din bios apasaind pe tasta F10.Cind iese din bios dupa iti va afisa o fereastra mai goala si o sa scrie in engleza sa apesi pe orice tasta sa booteze dupa DVD. Daca nu apesi o tasta va intra iar normal de pe hard disc.Deci cum vezi acest mesaj ai si apasat imediat pe enter sau orice tasta. Dupa urmezi intructiunile.Ar mai fi mai multe de spus dar cred ca mai departe te pricepi. Daca nu vezi ca am pe aici pe undeva prin raspunsurile mele cum se instaleaza wind pas cu pas.Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Cu ideea de a schimba la boot as fi intrat in bios, oricum am reusit sa intru dar imi da aceeasi eroare si nu stiu ce pot face, windows-ul l-am mai instalat de multe ori

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ola43):

Scuza-ma dar nu stiu ce sa iti zic, pentru canu ai explicat bine ce se intimpla la calc tau.Reformuleaza cumva, explica ce va mai clar si da detalii ca nu te costa sa scrii aici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Cand incer sa instalez windows 7 dupa ce aleg limba apare setup is loading si imediat apare eroarea astahttp ://img14.imageshack.us/img14/2253/win7loaddriveratinstallww7.png, eu am xp, nu am mai avut 7 pe pc dar pe laptop am 7 instalat cu acelasi dvd, deci cu siguranta nu e de la dvd

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ola43):

So fi intimplat ceva cu CD-ul si nu mai vrea.Eu nu am intilnit pina acum calculator sa nu-i pot instala wind.Acum nu stiu daca calc tau suporta wind 7.Deci ce configuratie ai? Pt wind 7 iti trebuie procesor de cel putin 1 GHz, memorie la fel de cel putin 1Gb, asta pentru wind 7 pe 32 de biti. Daca e pe 64 atunci iti trebuie dublu cel putin memoria.Nu stiu cit de vechi este calc tau, dar astea noi iti spune din start daca merge sau nu, deci nici nu mai ajungi sa incepi instalarea.Nu te pot ajuta daca nu vad calc.Asa dupa auzite, nu sint profesionist, doar ma pricepcit de cit.Deci tu ai acum XP si instalezi acest wind 7 cum concret zi-mi ce faci, cum procedezi. Tiam spus daca nu intri in bios, acolo sa setezi sa booteze dupa DVD nu faci nimic daca incerci sa instalezi wind 7 de pe wind XP.Eu asta cred ca faci tu intri in calcultor se deschide wind XP pui Cd-ul cu wind 7 si dai sa se instaleze.Ei no sa poti, deci daca nu merge faci cum am spus, inainte ca calc sa booteze normal iontri in biso acolo setezi sa booteze dupa DVD adica booteaza nu dupa XP cui dupa Cd-ul care are pe el wind 7 si este imposibil sa nu mearga. Daca totusi nu vrea inseamna ca CD-ul cel aia tu cu wind 7 are ceva o problema, so fi zgiriat ceva si pa nu mai ai cei face.Incearca cun alt CD de la altcineva sau ia tu un wind de undeva pune-l pe CD si vezi.Deci eu vorbesc aici ca CD-ul ar fi de vina nu dvd-romul, nu aparatul in care pui CD-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Cu siguranta dvd-romul nu este problema, tocmai am instalat xp din nou. o sa incerc de pe alt cd, am un procesor de 1, 6 si 2 gb ram si wind e pe 32 biti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Ai putea să reformulezi?
Prima dată zici că nu poți intra în bios, apoi că trebuie să intri în el ca să pui la ordinea de Boot CD-ROM-ul.
După ce pornești PC-ul apasă F8> Last Known Good Configuration sau foloseşte System Restore.
Din bios dă Reset to default (tasta F7 și F6).
Dacă nu merge așa, când introduci DVD-ul cu Windows-ul poți formata partițiile?
Dacă Windows-ul pornește și tot aceeași eroare, vezi http://support.microsoft.com/kb/310123/ro
foloseşte CD-ul cu driverele sau DRP.SU> http://goo.gl/ZHS0A

Ce setare ai făcut ultima dată?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyetlv):

Ce vrei sa zici prin setare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ola43):

Setare adică ce ai făcut mai exact ultima oară (până să întâmpini problema asta)?
În sensul că ai instalat ceva de curând? Când te-ai trezit cu eroarea?
Fiindcă eroare e de la drivere, ai făcut vreun update la ele recent?
Nu știu ce ai înțeles din ce am scris.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyetlv):

Uh acu vreo saptamana am vrut sa instalez windows 7, eu am ax si mi-a dat eroarea asta, pe laptop a mers cu acelasi dvd

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ola43):

Deci nu ai mai avut Windows 7 pe PC?
Ai ce? "eu am ax ".
Ai cerinţele pentru Windows 7, nu?
Dacă mă uit mai bine ție îți cere să introduci CD cu driverele de la PC, tu ai intrat doar în bios deci nu ai treabă cu el (poți face reset la bios doar).

Deci CD cu drivere, încearcă așa.
Dacă nu ai CD, iei ăsta> http://goo.gl/ZHS0A
şi faci DVD din imagine cu programe gen Img Burn, Power Iso.

Linkul ce l-ai postat tu în întrebare (ştergi punctul când îl accesezi) se referă la drivere, eu înţeleg că tu nu poţi instala Windows 7 nu că nu poţi intra în Bios.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

F2 + FN

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt mai multe variante de a intra in bios, incearca si F10 sau apasa de mai multe ori DELETE. Mie mi s-a intamplat incearca toate tastele posibile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează