| Patrus_Valentin_1962 a întrebat:

Detin un tv Samsung tu7172.Doresc sa fac editarea canalelor pe categorii, pe alte criterii decat cele oferite de furnizorul de cablu.Am citit despre programul chansort dar se refera la tv de generatie mai veche.Ce aplicatie pot folosi pentru Samsung generatia 7 -4k?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In primul rind da i o cautare automata a tuturor canalelor inclusiv a celor codate, el o sa i ti gaseasca atit canale in format analogic cit si in format hd si full hd, după ce el termina de cautat si memorat programe tv si radio dai inchidere, dar nu opresti televizorul, inchidere inseamna ca a memorat si dispare sigla de pe ecran unde scrie cautare automata manuală, si din setari te duci cu telecomanda cu sageata la editare canale daca ai tvr1 hd pe 102 si vrei sa il muti pe 1 vei vedea ca scrie numar sau pozitie canal nou si atunci tu pui 01 si el va trece din pozitia 102 in pozitia 1 si la memorat pe numarul 1 e tvr de exemplu, si asa faci cu toate dureaza ore bune pana il faci. Succes.

| Patrus_Valentin_1962 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc pentru raspuns. Ordonarea in felul acesta stiu si eu sa o fac.Ma interesa o cale mai facila, ca si la generatiile mai vechi de televizoare Samsung. Adica sa creez o lista de canale pe laptoop, pe care sa o pot transfera apoi pe televizor.

| dannyel86 a răspuns:

Daca citesti manualul oficial, vei vedea ca posturile tv ar putea fi editate si reordonate (se aplica doar pentru canalele digitale).
Schimbi manual numarul fiecarui canal, in ordinea pe care o doresti, apoi alegi din Setari reordonarea canalelor dupa numar.
Paginile 54 si 55.
https://downloadcenter.samsung.com/......0224.0.pdf