| SaturniFraternitas a întrebat:

Eroare lansare windows:
Laptopul este Lenovo Thinkpad 410. Am o problema. Mă jucam League of Legends și ascultam muzica ca omu', fac asta de mult timp, și începe sa sacadează, nu e o raritate nemaivăzută, am LAG, încerc sa ies din joc (din butonul de windows și ctrl+esc ) și nu merge, mă enervează și cred ca an apăsat pe toate butoanele, încercasem shift de 3 ori, ctrl+alt+delete, și îmi dau seama ca mai bine îl închid (panicat fiind ca ies penalizat iar în joc) din butonul de power on/off. L-am închis, și îl deschid, și îmi apare ca am o eroare și ca nu s-a putut lansa corect și sa selectez modul de bootare, și nimic nu este recunoscut, nici sistemul de operare, HDD-ul,...
Dar sincer sa fiu cred ca este ceva întâlnit mai des, cred ca mai toți ne-am confruntat cu asta, dar ce se întâmplă și ce pot sa fac sa meargă corect, ca înainte?
Va mulțumesc anticipat, apreciez enorm dacă va alocați puțin din timpul dumneavoastră prețios sa mă ajutați și pe mine. Vreau sa postez niște poze ca sa puteți vedea mai clar ce este.
https://forum.softpedia.com/......__21666791
Aici am mai pus întrebarea, și acolo am pus pozele și video dacă mă puteți ajuta... Va rog...

1 răspuns:
| Windows10 a răspuns:

Ori ți s-a dus HDD ori trebuie să re instalezi windows-ul succes