|

Este adevarat ca un smartphone fara baterie poate porni daca este conectat la un incarcator de 5v? daca bateria arata ca se poate incerca maxim la un incarcator de 4, 35v

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Teoretic ar trebui sa mearga. curentul furnizat de incarcator, poate sustine lejer consumul telefonului, in conditia in care vorbim de incarcatorul telefonului si nu altceva. In practica, este foarte posibil sa nu mearga, deoarece sunt rail-uri separate, tensiunea din incarcator, se opreste in controler-ul de incarcare Li-Ion. Practic, si spre intelesul tau, daca pur si simlu introduci incarcatorul in aceslasi port de incarcare, nu va pornii. Daca faci un artificiu si folosesti incarcatorul pentru a alimenta direct rail-ul de 3.7 al bateriei, va merge garantat teoretic. Practic, nu cred ca te descurci sa faci asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AwGenetix):

Deci la ce te referi prin artific? te referi la artific pastila https://farmaciaescofet.com/en/medicines/eyes/354-artific-colirio-30-unidosis.html? artificiu sau cum?

Si ar trebui sa fac ceva in genul asta https://youtu.be/ZWWSFY-B-bk

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Uchia):

"artificiu" - in cazul de fata a se citi : adaptare, modificare

ai trimis un link care contine Pastile. cred ca ai gresit.

da, de genul ca in video acela. de genul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AwGenetix):

Bun deci ca in videoclipul acela, dar nu prea inteleg cum functioneaza ar merge daca tai dau jos mufa de la incarcator si o conectez firele la acele "borne"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează