|

Este bine să folosesc economisire energie in timp ce imi incarc telefonul? Am un Samsung Galaxy Core 2. Şi are aceasta funcție.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E OK, se poate folosi economisire energie in timpul incarcarii.
Economisire energie inseamna reducerea consumului de curent prin folosirea mai moderata a componentelor telefonului, deci e un lucru bun care face ca bateria sa tina mai mult timp pana la o noua incarcare. Atunci cand se incarca telefonul, incarcatorul da un curent care incarca acumulatorul. Daca telefonul e deschis, daca are ecranul pornit sau daca se foloseste in timpul incarcarii, atunci o parte din curentul dat de incarcator nu va mai merge spre incarcarea bateriei ci va alimenta circuitele aflate in functiune si prin urmare incarcarea va dura mai mult, facandu-se la un curent mai mic. Daca in schimb telefonul e inchis si nu se foloseste in timpul incarcarii, atunci aproape tot curentul de la incarcator va incarca acumulatorul telefonului si incarcarea se va face mai repede. Deci economisirea de energie ajuta incarcarea. Prin micsorarea consumului telefonului, o parte mai mare din curentul incarcatorului e directionata spre acumulator si incarcarea se va face mai repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru LinxCont):

Ms, dar m-am informat pana la urma din alta parte si raspunsul tau e nefolositor. Imi pare rau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Hrituleac14):

Nu e nici o problema. Si mie imi pare rau ca raspunsul e nefolositor happy Eu am crezut ca zic bine ce zic. Pana la urma e bine sa se foloseasca economisire energie in timpul incarcarii? De ce ar afecta modul economisire energie incarcarea? Eu am un grand 2 pus pe economisire energie si asa il incarc. Am incercat incarcarea si cu economisire si fara si nu am vazut nici o modificare. Curentul de incarcare era acelasi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează