| Alex0194 a întrebat:

[Funda pentru cel mai bun raspuns]As dori sa ma apuc sa-nvat limbajul de programare C. Trebuie sa mentionez ca nu sunt foarte bun la mate, dar as dori totusi sa incerc sa-l invat deoarece am auzit ca este foarte important la politehnica si nu numai. Acuma am terminat clasa a 9-a insa la profil tehnic, deci nu am facut programare deloc. As dori sa stiu, cu ce imi recomandati sa incep ca sa-mi fie mai usor, poate-mi dati si niste tutoriale ce explica ca la prosti acest limbaj de programare si inca ceva sa fie pe romana. Merci.

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Bai fratilor! c++ nu trebuie sa stii neaparat html si java
C++ este un soft cu acre poti face programe. de exemplu power point e facut cu c++ cu tot cu interfata.
Ce sa inveti. Si eu sunt pasionat de programare, dorinta e mare.
Cu ce te ajuta programarea? ai sanse mai amri sa te angajezi undeva in softwere. Depozite de calculatoare sau magazine. Sau la un institut de programari. Faci programe.
Cartea de c++ are in jur de 6-700 de pagini si e complexa. ceea ce ti.ar lua vreo 2 ani sa il cunosti si tot nu ai descoperi complet.

Eu iti recomand visual basic. Este fratele mai mic a lui c++
mai pe romaneste c++ este un cod
Ia visual basic de pe net, varianta 2008 mai precis. e mai bun/
apoi fugi la biblioteca si ia cartea de visual basic 2008.
Acolo gasesti instructiuni cum sa faci un program si cum sa programezi.
E mai usor de 10 ori ca c++ si il inveti repede. Apoi cand ai invatat asta poti invata si c++ mai repede. O sa ai cunostiintele necesare de programare.
Cand te apuci de visual basic trebuie sa stii ce vrei sa faca acel program pe care tu vrei sa il construesti.
Tu nu trebuie decat sa respecti cartea.
Asta e recomandarea mea.
Bafta.

6 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Inceaca c++ simplu pte a invata comenzile apoi uita-te putin pe visual c++ asta se foloseste acum

| Alex0194 explică:

As putea zice oarecum ca am un mare ajutor. Am o verisoara mai mare care e profa de info intr-un alt oras, dar mi-a zis ca nu vrea sa ma-nvete inca ( as vrea sa invat oarecum singur sa-i arat ca totusi pot) + o gramada de veri care au facut mate info... cat despre transferul la mate info nu am de gand sa-l fac; puteam sa pun prima optiune ca as fi intrat foarte probabil, dar m-am dus la electronica si automatizari ca imi da la final calificare de tehnician si in timpul facultatii as putea gasi mai usor servici si chiar dupa aceasta.Multumesc pentru raspunsuri, mai astept si nu mai cereti fundita ca nu dau daca ceri ci daca meriti... ideea acestui site este de a se intrajutora intre ei oamenii nu de a vana fundite.

| Derye a răspuns:

Pai, sincer nu ma pricep in C++ dar cred ca ar trebui sa stii HTML, CSS, Javascript, flash si cred ca si xml inainte.
Pe net gasesti tot felul de tutoriale dar sunt simplificate, si vei ajunge in mic maestru in C++. Cumpara'ti o carte, se gasesc destul de usor pe la librarii, despre limbaje de programare (C++) si inveti cu cartea in fata si aplici pe pc.
Norocwinking

| Derye a răspuns:

Pascal-ul e demodat.winking

| piktor a răspuns:

Transfera`te la mate info si bagi c++ (sau pascal -depinde de liceu) pana iti iese pe ochi.
daca vrei sa inveti singur slabe sanse sa intelegi ceva.
poti invata comenzile ca si o poezie pe-de-rost da nu o sa te ajute cand incepi sa rezolvi probleme sau sa faci programe simple