|

Hei, cat sunt pe skype cu prietenii si ascult o melodie sau se aude mai tare melodia de la un joc ei incep sa nu ma mai auda si partea ciudata e ca nici melodiile nu se aud. cand se aude muzica mai tare eu incep sa ma aud intrerupt. (ma repet, ei nu aud muzica, ma aud doar pe mine intrerupt) dau funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Problema vine de la singura ta placa de sunet, prin care vrei sa functioneze toate sunetele deodata.
Skype regleaza automat nivelul sunetelor "plecate" de pe calculatorul tau, iar microfonul nu se mai amplifica suficient.

Solutia completa (aplicabila doar pe PC) este sa folosesti doua placi de sunet, separate: una pentru Skype, iar celalalt pentru restul.

Daca n-ai posibilitatea sa folosesti doua placi de sunet, atunci iti ramane doar varianta sa nu asculkti alte sunete in timp ce vorbesti pe Skype.

| explică (pentru Bula):

Da, dar si inainte sa am aceste casti, aveam un microfon si acolo nu era nici cea mai mica problema, asta ma deruteaza pe mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sarbu_Vlad_1995):

Mai verifica in setarile Skype - sunet - daca ti-i activat microfonul corect, respectiv e activata si reglarea automata a volumului microfonului!
Daca totul e ok, fa si testul de sunet "Echo sound" din Skype, unde poti auzi ce- si cum aud altii.
Poate gasesti o combinatie de redare a sunetului cand sa nu afecteze sunetele jocurilor sau muzicii vocea ta din microfon...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Wifi prost! nu la tine neaparat, ..la ei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează