anonim_4396
| Anonim întreabă:

De obicei cand intram pe google imi aparea prima pagina normal, dar acum imi intra direct „google custom search" si imi e cam greu sa navighez pe el doarece m-am obisnuit cu google chorm si ma enerveaza la culme.
Nu stiu ce ar trebui sa fac, ma puteti ajut?
Avand in vedere ca nu ma pricep deloc la calculatoare.
Si mai e o chesti, daca intru pe orice: Facebook, Youtube, daca dau sa ma uit la file, etc, mereu imi intra alte pagini spre exemplu pagini de unde poti cumpara mobila, imi intra si league of legends dar cel mai des e: "reimager repair" Nu stiu ce is chestiile astea, ar putea fi virusi sau ce altceva?
Ajutati-ma, va rog.

Răspuns Câştigător
| Zaharia_Lorin_2000 a răspuns:

Nasoala treaba, ai adware (adica virusi pe scurt) sterge browser-ul, apoi scaneaza PC-ul folosind softul tau antivirus. Poti folosi si CCleaner, l-am folosit personal si m-a ajutat mult. Daca lucrurile nu merg cum trebuie, ar trebui sa il formatezi de tot. Un prieten de-al meu a avut o problema asemanatoare si a trebuit sa formateze de 2-3 ori. Daca doresti sa formatezi, iti recomand sa iti fai un backup folosind un stck USB. Sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Dezinstaleaza Google Chrome si apoi instalezi ultima varianta.
2.Fa o curatare a calculatorului, o poti face cu Disk cleanup sau cu un program de curatare, de ex. CCleaner de la Piriform.com.
3.Scaneaza calculatorul de virusi si alt malware si sterge daca ti-a gasit virusi.

| Adrian926a a răspuns:

Dezinstaleaza chrome definitiv apoi instaleaza-l la loc, ai luat virusi... nu dauneaza pc-ului dar browser-ul e infectat, mai bine dupa ce l-ai dezinstalat du-te si descarca CCleaner si fa o scanare si curata pc-ul, nu dauneaza cu nimic acest program e foarte folosit si foarte bun noroc