| MaCheamaStefan1234 a întrebat:

Hello! Acum cateva zile mi-a cazut telefonul ( Allview x3 soul pro ) pe jos, in timp ce era la incarcat. Mufa cablului s-a indoit, asa ca am cumparat unul nou. Acesta a ajuns ieri. Chestia este ca acel cablu nou nu merge, iar celalalt nu incarca fast charge. eu m-am gandit ca punandu-l pe cel indoit pana a venit acesta s-a strambat mufa telefonului, dinauntru. Acum nu stiu ce sa fac. sa-l duc la un service sa schimbe aceasta mufa de la telefon? Daca da, cat credeti ca m-ar costa? ( tin sa precizez ca este vorba de mufa de tip C )

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Nu este din cauza cablului ci din cauza mufei din telefon, schimnbarea mufei te va costa pana in 80 lei, poate si mai putin, 50 60 lei, dar trebuie sa il duci la ei, si cred eu ca ti o va schimba pe loc ca au ei piese recuperate din alte telefoane acelasi model ca al tau, si după ce ti o schimbă fa i acolo proba, ia cu tine cablurile ca sa vezi merge sau mai are si alte defecte.

| Alexul99 a răspuns:

Incearca sa apelezi la serviciul de garantie, daca telefonul este inca in garantie.
Spunele si tu ca mufa s-a stricat in timp, si asa mai departe, este posibil sa ti-l faca pe gratis daca nu se prind de faza.
Daca nu, la un service ti-l rezolva rapid.

| Pisica137 a răspuns:

Buna. Da, cel mai posibil este sa se fi strambat mufa de la telefon. Da, ar trebui sa il duci in service ca sa vada, o sa te coste ceva mai mult. Asa cred. happy