|

Hey TPU! Am un PC mai vechi pe care l-am lasat intr-un loc mai rece timp de vreo 5 zile si acum nu mai vrea sa mai porneasca.Atunci cand apas butonul de pornire uitatea incepe sa palpaie si asa ramane... *se opreste doar daca il scot din priza*Calculatorul este vechi si nu merita banii de reparatie dar totusi... se poate rezolva si altfel?Este de la placa de baza sau se intampla asta intrucat l-am tinut la temperaturi negative in acele zile?Multumesc anticipat!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pune mana si fa teste, ca daca stai si te uiti la el, nu se repara singur!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa cum ai zis, nu prea merita sa il repari daca e vechi si nu porneste. Cred ca nu ar trebui sa iti bati capul, eu cu al meu inca imi fac nervi, doar ca e singurul pe care il am, dar o sa imi iau unul nou si nici ca vreau sa il repar pe asta, poate doar sa ii vand piesele. Dar daca ai ceva bun in el, ca niste imagini sau documente importante, te sfatuiesc sa mergi la un centru special sa le extraga si sa ti le dea pe stick.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca a fost din cauza temperaturii scazute

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai incearca mai tarziu totusi si tine-l la temperatura camerei adica cam(peste 20 de grade). Daca nici asa nu mai merge inseamna ca s-o stricat vreo componenta sau ceva.Ai spus ca i vechi. Daca s-o stricat mai bine nu il repara ca o sa coste mai mult cred decat valoarea pe care o are acum.Insa faci ce doresti asta a fost parerea mea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează