| Adriangrande a întrebat:

Hi TPU,daca blochez o persona pe Facebook,acea persoana mai poate posta,vorbi cu prietenii ei, mai poate distribui?

Răspuns Câştigător
| 시모나 a răspuns:

Când blochezi o persoană, nu-i poți șterge contul. Blocarea îi interzice accesul pe pagina ta, atât.

1 răspuns: