| robert0751 a întrebat:

Laptop Lenovo pareri ceva? La 2500 am gasit super fain dar nu stiu daca sunt fiabile. HP si Asus am gasit dar sunt mai scumpe putin. M-as multumi cu Lenovo daca as sti ca sunt ok.

7 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Depinde. Am un Lenovo de prin 2007. Am Windows 8.1 pe el si merge Ok. I-am schimbat doar bateria. Eu folosesc mai mult PC-ul!

| nashu40 a răspuns:

Salut!
In general Lenovo sunt de incredere. Cu Assus mi-am cam luat si eu teapa si nu prea ma mai uit la ele. HP-urile sunt foarte bune.
Acum, ca sa faci o diferentiere, chiar daca preturile nu sunt la fel, uita-te cu atentie la componente: procesorul, placa video, ramii, spatiu de stocare. Adica e de preferat un i5-i7, o placa video pentru gaming, un ssd sau un hdd de macar 500 de gb etc.
Bafta!

| nashu40 a răspuns (pentru robert0751):

Nu prea sunt incantat. Spatiul de stocare e foarte mic (doar 256 de GB), placa video e o integrata pe placa de baza...nu stiu cat face fata la un joc putin mai rasarit. Parerea mea e sa mai cauti.

| Ineys a răspuns:

Sunt la fel de bune ca si Asus. HP e rege la constructie. Asus/Lenovo mai "scartaie" pe ici-colo. HP e foarte solid si bine construit, dar nu te afecteaza asa tare constructia nici la Lenovo. LID-ul se misca mult mai bine si mai fluid pe HP si se simte mai dintr-o bucata.

Daca are specificatii mai bune, mergi pe Lenovo, ca nu are probleme la modul ca se va rupe ceva la el peste 2-3 ani. Se simte putin mai ieftin, atata tot.

| Popa482 a răspuns:

Este ok cât timp n-ai mari pretenții, am unul de 5 ani și de banii lui merge, îți recomand mai degrabă Hp-ul e mai calumea.