|

Mi s-a spart ecranul de la telefonul meu.l-am dus la un gsm, iar ei miau spus ca exista un risc ca telefonul sa nu mai raspunda la comenzi. care sunt sansele si ce ma sfatuiti sa fac?(funda)

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Te-au mintit nu exista sa nu mai raspunda la comenzi. Daca ti s-a spart geamul fara sa fii atins display-ul nu are nicio treaba merge. Daca s-a spart display-ul atunci il inlocuiesti si este „ca nou" dar nu exista chestia asta ca se poate sa nu mai raspunda la comenzi, este posibil sa ai un telefon gen hwauei sau Allview sau cum naiba se scriu marcile astealaughing si sa fie bataie mare de cap in a schimba piesele, adica sa trebuiasca sa faca ei comanda din china sau unde sunt piesele si de aia sa iti fi zis asa sa te descurajeze sa il mai repari. Nu sunt mare expert dar castig bani din facutul telefoanelor/tabletelor si crede-ma ca dupa ce am schimbat display-ul niciodata nu mi s-a intamplat sa vina cineva inapoi cu telefonul sa spuna ca nu mai merge!

1 răspuns:
| a răspuns:

Pai :
La telefon e sparta sticla (touch screenul) sau l-ai spart cu tot cu display? daca e sart doar touch screen-ul nu te speria, telefonul o sa mearga in continuare pana ce se va sparge de tot. Dar sfatul meu este sa il repari big grin
Sper ca te-am ajutatwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează