| William a întrebat:

PC-ul meu a inceput sa scoata niste sunete ciudate fara motiv. Ma jucam CS azi si dintr-o data a inceput sa scoata sunetul acela pe care il scoade daca tii apasate mai multe taste. Problema este ca eu aveam doar o tasta apasata in acel moment. Si de parca asta nu era destul a inceput sa se miste si cursorul de capul lui, iar mouse-ul nu mai executa toate comenzile. Am problema asta doar in CS.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Păi lasă-te de CS furat(că bag mâna în foc că nu l-ai plătit) și de Windows instalat ca românu.Probabil că ai ceva malware instalat o dată cu aplicația prin care cineva îți controlează PC-ul atunci când ești cu aplicația deschisă. Sunt astflel de programe și seamănă cu keylogger-ele dar nu sustrag date ci doar create pentru amuzament, adică să se distreze unu de tine când te sperii că nu mai ai control asupra PC-ului tău.
Remediu:
Devirusare și lasă-te tată de gamming că îți pierzi viața jucându-te în loc să valorifici timpul ăla pierdut în ceva mult mai productiv pentru tine sau chiar recreativ.Succces

| William explică (pentru DeyCj):

E ciudat ca pana acum nu a facut asa, si decat odata nu a mai raspuns mouse-ul la comenzi (nu se misca la dreapta, decat la stanga). Eu credeam ca mouse-ul e de vina pentru ca il am de aproximativ 9 ani.

1 răspuns: