anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sall! Inainte am avut Windows XP si antivirusul NOD32. Multi zic ca-i cel mai bun bla bla bla... insa eu am luat gramezi de virusi! Faceam tot ce trebuie la antivirus dar era varza. Nu ma lasa sa fac nimic la calculator! Nu puteam sa deschid nici un fisier, nu ma lasa sa descid netu, messengerul, etc. Zicea ca NOD32 vrea sa-ti protejeze calculatorul de nu stiu ce chestie bla bla bla bla bla. Dar cum sa-mi protejeze calculatorul cand eu am luat gramezi de virusi?! Aa si subliniez faptul ca nu intrasel pe tot felul de linkuri si nu descarcasem tot felul de chestii suspecte! M-am enervat intr-o zi si mi-am reinstalat Windows-ul si mi-am pus Avira Antivirus. Cum se face ca cu Avira n-am mai avut probleme? Totul era foarte bine si mereu ma anunta daca am luat un virus sau daca un fiser era suspicios. Si daca luam virusi ii stergea imediat! N-am mai avut probleme 2-3 ani si mereu folosesc Avira. Asa ca de ce unii tot cred ca NOD32 e cel mi bun din toata lumea si pe Avira il fac antivirus prost dpar pentru ca a aparut de curand? Astept raspunsuri. Multumesc! Va rog fara jigniri!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai descarcat NOD32 de pe internet si au trecut 30 zile la ce te puteai astepta? Eu l-am avut 1 an cu licenta. Dupa un timp dupa ce a expirat am inceput sa am probleme cu laptopul.Acum merg si eu cu Avira. E bun.

| Incubus a răspuns:

Da dar eu am o parere asemanatoare si de aviara aia, eu folosesc AVG este mult mai bine conceput si in timp veti vedea ca reduce necesarul de resurse(la inceput cand il instalati veti avea peste 3 procese numai de la el si dupa cateva luni cand calcu se stabilizeaza(este el sigur ca nu mai are virusi)se reduce la 2 procese care scaneaza doar intrarile si mailu)

| alexunder12 a răspuns:

Pentru ca NOD32, a avut un randament bun din punct de vedere al resurselor cerute.In ziua de astazi, lucrurile s-au schimbat. Avira, desi free si cu un consum redus de resurse (ceea ce l-a facut pe NOD32 popular), are o rata foarte buna a detectiei de virusi. Multi au ramas neactualizati din vremurile cand internetul venea de la o retea de cartier cu 128 kbps si aveai un calculator modest si-ti trebuia antivirus care sa fie si cu o detectie buna si eficient, ceea ce astazi ii este caracteristic AVIRA.

(Si eu aveam impresia ca NOD32 este mai bun ca AVIRA, pana sa ma interesez, pe net, cu ceva timp in urma)

| matraguna1 a răspuns:

Eu folosesc NOD de ani de zile. Pe langa faptul ca nu consuma multe resurse, a fost si foarte eficient. Un antivirus se pune pe calculator cand acesta nu este infectat cu nimic (formatare si apoi instalare windows este cea mai sigura solutie) Daca tu iti pui antivirus cand deja ai probleme cu el, n-o sa gasesti nici un antivirus care sa te scape, dimpotriva, va fi virusat si el si nu te va apara asa cum ai spera tu. pana la urma si antivirusul este un program si poate fi afectat daca il instalezi pe un PC cu probleme. Te sfatuiesc ca dupa instalare, la setari, sa selectezi in loc optiunea de a muta in Carantina, sa fie Delete infected files. Si binenteles, sa il tii la ZI cu UPDATE-urile. Nici un antivirus nu iti garanteaza protectie 100% daca nu ai update facut la zi.

| matt25 a răspuns:

Eu folosesc Mcafee cu licenta, considerat de fapt a fi cel mai eficient antivirus urmat de Kaspersky. Acest Avira nu l-am folosit si nu stiu de ce nici nu ma tenteaza, sunt foarte multumit de Mcafee.

| mihaelac a răspuns:

Pe partea de antivirusi eu recomand Kaspersky Antivirus 2010 sau BitDefender 2010. Mai nou am auzit ca a aparut Kaspersky Pure care e super la rata de detectie a virusilor.

| KlaudyaAddha a răspuns:

Pai NOD32 nici mie nu mi se pare foarte bun. Am avut mai demult licenta 1 an si dupa aia am patit ca tine.Acum iar a luat versisoara'mea virusi... Ma rog, acum nu mai am NOD32, am Avira, mi se pare destul de bun.

anonim_4396
| Anonim explică:

Nod 32 smart security 4 updatat+ licenta merge parfum.merge si pc `ul repede cu el.scanaeaza repde.si nu trece nimic de el.bafta la nod 32...by admin @ www.fanmuzica.com

anonim_4396
| Anonim explică:

Eu zic ca avira e mult mai bun decat nod32.eu am acum nod32. a fost bun ceva timp.

anonim_4396
| Anonim explică:

Parerea mea este ca nod 32 este cel mai bun deoarece face singur update cat timp tu lucrezi pe pc(face update fara sa iti dai seama ca ruleaza) daca mai ai si licenta ii beton la propriu dar si la figurat.