|

Sall TPU! de curand am schimbat procesorul dintr-un celeron single core intr-un core 2 duo e8400 si am pastrat vechiul cooler.Cand ma jucam Nfs The run am observat ca jocul sacada dar nu din cauza pieselor avea framedropuri...am cautat pe net si am vazut ca cauza este de la supraincalzirea pieselor.placa video video si celelalte nu treceau de 50 iar proc avea si 75 in joc iar pe desktop are 60. daca schimb coolerul cu unul mai bun va merge bine nu? dau funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Verifica pasta termoconductoare. Cooler-ul nu are nicio treaba. Asa am patit si eu cu framedrop-urile in jocuri, iar solutia a fost schimbarea pastei termoconductoare. Eu aveam 90+

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E importanta pasta termoconductoare sa fie prezenta intre procesor si radiatorul coolerului, apoi circulatia aerului prin carcasa trebuie sa fie una buna, deci carcasa sa aiba cel putin un ventilator in fata care sa bage aer in carcasa. Daca circulatia aerului in carcasa e buna, atunci cu un cooler obisnuit bine montat, cu orice fel de pasta termoconductoare procesorul trebuie sa aiba in jur de 40 grade la o folosire moderata, iar la o folosire intensa in jur de 60 grade.
http://www.youtube.com/watch?v=qc7bCC1TmVg
http://www.youtube.com/watch?v=QG_afFDXOcU
Pasta termica cu argint sau ale metale conduce curentul electric si nu trebuie sa intre in contact cu placa de baza sau cu alte circuite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează