| BezeaToxica a întrebat:

ajutati-ma va rog! Nu stiu dc laptop-ul meu(Dell vostro 1510) de la o vreme se stinge ecranul singur(cand il aprind se aprinde normal dar stau cam 1 min si se stinge ecranul de odata dar daca stau cu lumina telefonului si ma uit atent se vede dar deparca nu ar fi luminozitate deloc, chiar daca e la maxim!). Cateodata se aprinde si asa cu ecranul stins! Chiar nu stiu ce sa fac! Adica daca ar fi fost cv stricat nu ar mai merge de loc, parerea mea.Plzzzz Help!

5 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

E ars ecranul sau inverterul. ecranul e cam 95 euro si inverterul cam 30. nu poti stii decat schimband inverter, si daca nu merge atunci ecranul. inainte de a duce laptopul la reparat conecteaza la un monitor extern. o sa vezi ca da video pe un monitor extern. daca e adevarat ca se vede logo de windows cand te uiti foarte atent la monitor, atunci grafica e buna, deci iti da imagine pe un monitor extern daca il conectezi.

| gelu1970 a răspuns:

Scuze, spui ca se aprinde si se stinge dupa un timp? daca esti norocos posibil sa fie defect cablul ce conecteaza placa si ecranul.

| BezeaToxica explică:

Uite cum vine, l-am conectat la alt monitor si merge ce extern dar cel de la laptop nu merge! Si da cand ii dau drumu ba e stins e cranu si isi revine ba invers dar se stinge cand te astepti mai putin, si nu se mai aprinde!

| test1999 a răspuns:

Salut!
Eu cred ca tu ai o problema cu ledurile, daca nu este asta, vezi la setarile din desktop, dar aici nu prea ar avea ce sa fie. Du-te cu el la reparat.

| Bogdan_Durbaca_1987 a răspuns:

Ai rezolvat problema?