| June20 a întrebat:

Am cumpărat de la Altex un modulator FM pentru mașina. Chestia e ca am dat 80 lei pe el și mi se pare ca are calitatea unuia de 30 lei pe care l-am avut mai demult. Când ascult muzica se aude acel bâzâit peste care as putea trece s-ar justifica cumva banii. De asemenea are și funcția de handsfree, dar se aude groaznic in apeluri telefonice.

Mai pot returna produsul? Ambalajul a fost unul pe care trebuia efectiv sa-l rupi ca sa ajungi la produs, deci produsul e intact (l-am cumpărat in seara asta), dar ambalajul e rupt și nu mai poți sa faci nimic decât sa îl resigileze ei cumva. Am și bonul. Deci exista posibilitatea returului fără prea multe bătăi de cap? Multimesc!

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

In 15 zile poti returna orice produs, fara explicatii, dar mai ales daca nu esti multumit de el.

Nu sunt convins ca "bazaitul" provine din modulator, ci mai de graba este din instalarea /folosirea nepotrivita.
Pentru a se auzi clar, modulatorul trebuie sa aiba camp liber spre antena radio al masinii, iar frecventa trebuie sa fie diferita de cele ale posturilor de radio din banda FM.

Trebuie avut grija si la nivelul semnalului folosit. Un semnal slab se aude amestecat cu zgomotul benzii radio, iar un semnal audio (de sunet) prea mare duce la distorsionarea sunetului.

| June20 explică (pentru Bula):

Îți mulțumesc pentru răspunsul tau! Din păcate nu prea ma pricep. Varul meu a folosit același tip de modulator (care se bagă in locul pentru bricheta și a mers fără probleme). Am folosit și o frecventa pe care nu era vreun post de radio activ, dacă la asta te referi. Același rezultat

| Bula a răspuns (pentru June20):

Ai vedere directa intre modulator si antena radioului, fara metale (tabla) intercalata?