|

Salut,am nevoie de păreri

Ce ar trebui sa aleg dintre un ps4 si un s7?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

S8,nu merita sa cumperi s7 parerea mea, poti lua s6 sau a7 2017 e acelasi, eu unu mi-as lua un ps4 ca nu ma joc pe telefon, nu vad ce sa fac cu s7 cand se va ieftini s8 la iarna, avand laptop de gaming as lua s8, tu daca nu ai laptop de gaming sau desktop cumpara ps4, ce sa faci cu s7, faci ce vrei, mie unu nu-mi place ca aspect nici ca hardware

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În primul rând trebuie să te gândești de ce dispozitiv ai nevoie; smartphone-ul şi consola sunt două chestii destul de diferite. Dintre PS4 şi S7, pentru jocuri consola e clar alegerea principală. Pe de altă parte, un smartphone performant este mult mai util decât o consolă pe care o poți folosi doar pentru jocuri şi doar acasă.

Pune-ți următoarele întrebări:
- Am un smartphone bun pentru mine? Dacă nu, atunci să iau S7.
- Calculatorul meu (sau consola dacă am) e suficient de bun încât să poată rula bine jocurile mele preferate? Dacă nu, atunci iau un PS4.
- Dacă aleg PS4, voi avea sute de lei de investit în jocuri? [îți amintesc că pe consolă trebuie cumpărate toate jocurile]

Şi la restul te gândești tu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare, am verificat preturile unui PS4 si al unui S7 la Altex, chiar acum cateva momente si am observat ca S7-le este la reducere de 600 de lei!
600 de lei care ar putea fi economisiti si pusi deoparte pentru PS4.
Parerea mea este, daca tot dispui de aceasta oportunitate, sa o alegi pe cea mai scumpa.

__________________________________________________________________
Pe mine ma gasesti pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEXCL4y9MfbEFDpMHwe3HNA

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează