|

Salut, am o problema cu contul de yahoo. Acea problema este chiar aceasta - De curand, cand au inceput parteneriatul cei de la yahoo cu Oath nu am mai putut intra pe contul meu, spunandu-mi eroarea - Ne pare rau, dar nu recunoastem aceasta adresa de e-mail. Daca mai este vreo posibilitate de a recupera contul lasati orgoliul si dati aici mesaj. Stiu ca sunteti de genul de ce folosesti yahoo in loc de g-mail? Da, stiu ca e mai bun g-mail dar trebuie sa imi recuperez un cont de g-mail cu ajutorul contului de yahoo.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Din pacate, trebuie sa te anunt ca n-ai nici o sansa sa-ti recuperezi contul gmail cu ajutorul acelui cont vechi de yahoo.

Daca-ti vine mesajul ca nu recunoaste adresa de e-mail, atunci ori ai tastat gresit adresa, ori chiar nu mai exista, a fost sters.

Yahoo, daca n-ai folosit un cont timp indelungat, atunci l-a sters din oficiu, conform regulamentului anerior (peste 6 luni de inactivitate). In plus, inainte sa fie vandut, timp de multe luni cliaentii au fost anuntati sa-si actualizeze conturile, deoarece lista clientilor a fost spart de mai multe ori.

N-ai decat sa incerci sa obtii un cod de recuperare pe numarul de telefon pe care l-ai trecut la siguranta alternativa pe gmail.

In lipsa unui numar de telefon si e-mail poti lua adio de la cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din punctul meu de vedere e mai bun yahoo. Pot crea foldere ca sa-mi organizez mailurile si pot citi mailurile de gmail din yahoo. Pot crea un alias la adresa de mail, deci pot fi 2 adrese de mail intr-un singur cont plus cele pe care le mai conectezi la el. Toate astea nu se pot face in gmail. Chiar nu știu de ce se spune ca gmail e mai bun.
In ceea ce priveste problema ta, ori nu tastezi corect adresa, ori nu mai sti parola corecta, ori ai pierdut acel cont prin inactivitate. Gaseste alta cale de a recupera contul gmail. Trebuie sa existe alternative. Poti da o parola mai veche, poti da pe "try another way" si daca te-ai logat pe gmail de pe telefon iti trimite pe telefon un cod, daca le-ai dat un nr de telefon il treci si iti vin informații pe acel nr, poti raspunde la intrebarile de securitate, poti spune luna si anul in care ai creat contul, sau poti da alta adresa de mail pe care sa te contacteze dupa ce iti analizeaza cererea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poftim 2 site-uri de unde poti sa iti ei informatii: https://forum.softpedia.com/topic/1101417-recuperare-cont-yahoo/ https://deconf.ro/recuperare-parola-yahoo-metoda-simpla-recuperare-cont/ Eu nu am avut aceasta problema pana acum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează