|

Salut am o problema cu pc-ul îmi dă Blue Screen, am instalat windows-ul si aveam probleme cu netul am reparat cu un program 3DP Net, și după acea am intrat pe net totul bine și frumos și îmi apare Blue Screen am verificat și rami am o memorie RAM de 1 GB DDR3 și un hard de 250 GB, le-am verificat sunt ok, mă puteți ajuta, DAU Funda

3 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Incearca sa instalezi driverele de la producator, nu prin softuri aditionale. E posibil sa-ti puna versiuni noi de drivere care, desi sunt recomandate, uneori genereaza erori si trebuie instalate versiuni mai vechi, pe care le-ai putea gasi pe pagina producatorului (daca sunt disponibile).
Asa am patit eu cu placa video. Din dorinta de a avea un driver actualizat, am schimbat versiunea, iar imaginea s-a facut alba. Nu vedeam nimic pe ecran. Mi-am dat seama ca acea versiune nu e pentru ce am eu si m-am intors la versiunea producatorului.
Reinstaleaza Windows-ul si pune driverele de la producator. Daca problema nu dispare, trebuie sa vezi daca nu cumva memoria ram are probleme (o cauza frecventa).
Desigur, si alte softuri pot genera Blue Screen, dar testeaza sistemul doar cu driverele si programele de baza, inainte sa instalezi si altceva. Ca sa-ti dai seama daca e o eroare software sau hardware.
Vezi ca BSOD genereaza si un cod de eroare, care iti indica posibila sursa a problemei.
Noteaza-l si cauta-i semnificatia pe internet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai window$ cu licență? Dacă da, sună la suportul lor tehnic.
Dacă nu, întrebarea nu își are locul pe TPU.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Verifică dacă ai tot ce îți trebuie poate ai instalat un windows fake ş-au nu ai drivere orice este posibil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează