|

Salut, aveti idee de ce mi se incinge laptopul foarte rau? Am un dual core si am luat un program sa verific temperatura, cand nu fac nimic pe laptop imi sta si in 70 de grade... Cand intru sa ma joc ceva temperatura creste si la 90 de grade, ce pot face ca sa o mai reduc? Am demontat si laptopul, l-am curatat, i-am schimbat pasta termoconductoare si nimic, laptopul il am de 1 an si 7 luni.

Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @2.60 Ghz 2.60 GHz

RAM: 8GB(7, 89 usable)

System type: 64-bit

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E foarte simplu. Orificiile de evacuare a aerului cald sunt infundate de praf. Iei frumos o surubelnita mica, il desfaci scoti ventilatorul, si cureti radiatorul de praf, apoi le pui inapoi in ordine inversa. De regula praful se aduna foarte mult daca nu e curatat la timp, adica, daca nu il cureti in 3 luni, praful se depune cu un strat, iar in urmatoarea luna iar un strat, si se infuda tot mai repede. Spun asta pentru ca am patit la fel ca tine, am avut temperaturi exagerate, 88-90* cand ma jucam, si imi era frica, dar dupa ce l-am curatat a revenit la normal, adica cam 65-70* in full load. Daca nu se rezolva dupa ce cureti radiatorul, inseamna ca nu ai aplicat pasta termoconductoare corespunzator, la Intel aplici o picatura cat un bob de grau pe mijloc, sau un x.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si de atunci iti sta temp numai asa sau a mai fost umblat in el. Procesoru nu este asezat corespunzator, pasta este pusa prea multa sau pasta nu este buna este una care se topeste repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai rezolvat cu surubelnita sau inca mai astepti raspunsuri?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate umbli prea mult pe el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Pop_Alexandru_2000):

Tin sa precizez ca laptopul sta numai bagat in priza si cu bateria scoasa, deoarece s-a dus bateria dupa 1 an.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează