| sergiustephan a întrebat:

Azi am comandat de pe magazinul Vodafone online un Nokia lumia 520. Dupa cateva minute am primit un email, dar nu m-a sunat nimeni pana acum si in plus, cand intru pe acel mail, scrie undeva detalii comanda, apas pe el, imi intra in site si acolo scrie NICIO COMANDA, de ce?
Cine a mai comandat ceva sa-mi spuna si mie cum a decurs totul! Multumesc anticipat!

Si inca ceva : Trebuie sa semneze neaparat titularul contractului cand vine comanda ( sau cel care a facut comanda )?

Răspuns Câştigător
| catablondu a răspuns:

Salut, probabil ai primit un e-mail de confirmare si vei fi contactat de curier in cateva zile lucratoare de la depunerea comenzii. Daca este vorba despre abonament, in mod normal trebuie sa semneze titularul contractului la primirea coletului. Numai bine.

| sergiustephan explică (pentru catablondu):

Multumesc! Stii cum va in cate zile vine comanda?

| catablondu a răspuns (pentru sergiustephan):

Salut din nou, si scuze pentru intarziere, nu am avut timp sa intru. In caz ca nu ai primit-o deja, comanda va ajunge la tine cel tarziu marti / miercuri. Numai bine.

3 răspunsuri:
| Teodorovici_Cristian_1971 a răspuns:

Si eu am facut o comanda la magazinul online Vodafone, pentru un telefon si un abonament, au trecut 2 saptamini si nu s-a intimplat nimic, dupa nenumarate discutii chat cu Vodafone a trebuit sa fac o noua comanda pentru ca prima expirase fara sa ma contacteze nimeni, au mai trecut 2 saptamini de la a doua comanda, timp in care am vorbit din nou pe chat de vreo 5 ori si la telefon cu consultanti,mi-au blocat cartela mai mult de o saptamana, m-au trimis la un magazin Vodafone dupa alta cartela, am stat fara telefon mai mult de o saptamana, si din nou chat cu consultantii abia aseara au dat drumul cartelei, dar telefonul inca il astept.E mai mult de o luna de la prima comanda.Bineinteles ca primul abonament era de 12 euro, dar l-am pierdut, si a trebuit sa fac altul de 13 euro l-a a doua comanda, totul condimentat cu multe scuze si pareri de rau din partea vodafone.Deja mi-e mult prea greata de toata situatia.