|

Salut. Cu 1500 de lei pot sa construiesc pc bun de black friday (+ monitor full hd) sa imi mearga cam toate jocurile noi (cum ar fi fortnite) pe setari low la 60 fps acolo? Imi puteti recomanda componentele? Multumesc

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca monitor full HD poti folosi aproape orice monitor, chiar si cu 2-300 lei second hand.
La fel, daca vanezi prin anunturi, ocazional poti gasi configuratii cu procesor I5 pe care le poti extinde memoria RAM la minim 8Gb si poti cumpara si o placa video mai performanta. Am vazut asemenea anunturi la 1000-1500 lei, dar trebuie sa actionezi rapid si eventual cu ajutorul unui specialist cunoscator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu iti poti constru un PC bun cu banii aia. Fara suparare. Mai adauga un 500 cel putin si poate reusesti sa faci ceva bunicel. Fara monitor tastatura si mouse.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GdX):

Stiu ca nu pot sa fac cine stie ce de 1500 dar vreau sa imi iau cele mai bune componente de banii aia. Cred ca tot pot sa imi fac un pc sa ruleze orice joc pe low 50 fps constant, mai ales de black friday.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă le găsești la reduceri uriașe, poate-poate reușești ceva. Oricum n-are rost, că va fi neapărat să-i faci upgrade în scurt timp, că nu mai face față. Pentru AC Origins ai nevoie de FX 6350 (~450 lei) și R9 270 (~400 lei SH) pentru cerințele minime, astea pe lângă RAM, carcasă, placă de bază, monitor (cel mai ieftin l-am găsit acum la 300 de lei, nou), mouse și tastatură.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează