| Edmonds2342 a întrebat:

Cum pot copia sistemul de operare si ce mai contine el de pe un hdd pe alt hdd?

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu poti sa faci chestia asta, adica sa copii sistemul de operare de le un hard si sal pui pe altu.In rest ce ai tu prin calc,poze,muzica, fisiere bla bla poti, ai calc, aduci alt hard, il conectezi ori tot pe acelasi calculator, deci vei avea 2 harduri si apoi copii de pe unu pe celalalt, ori faci hardu astlantu extern si copii la fel totu in afara de sistemul de operare.Sistemu de operare este desfasurat, instalat pentru calculatorul tau, pentru o anume configuratie, deci nul mai poti copia pe un alt hard, iar daca ar merge vorbim asa teoretic l-ai copia degeaba pentru ca no sa functioneze pe un alt calculator, adica pe o alta configuratie.

| Edmonds2342 explică (pentru relian):

Eu vreau sa înlocuiesc hardul vechi pe care il acum cu unul nou. Deci vorbim de acelasi calculator. Ar merge, fiind vorba de acelasi calculator?

| relian a răspuns (pentru Edmonds2342):

Nu merge, trebuie sa instalezi sistemu de operare de pe un CD, sau stik ce ai daca ai.

| 2mlg4u a răspuns:

Simplu mergi pe My computer (Calculatorul meu) cauti partitia ( c: ) click dreapta pe ia apoi selectezi Copy (Copiere) apoi tot pe My computer (Calculatorul meu) deschizi celalalt hdd apoi apesi click dreapta si selectezi Paste (Lipeste).
Cu placere!