|

Salut.

Dacă am poza şi ultimul act vizibile doar pentru contactele mele şi şterg pe cineva,acea persoană mai poate să vadă dacă sunt conectată?

Pentru că am vorbit odată cu cineva,şi deşi nu mă avea trecută, îmi apărea că este conectată.



Ps: despre what's app e vorba.

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da daca persoana respectiva te are salvata la contacte, daca vrei sa nu iti mai vada profilul si starea poti sa ii dai block

| explică (pentru Andreaa):

Mulţumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Hiiihiiii. blushing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Doub):

O să mă apuc să-ţi comentez la toate întrebările, binee?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Doub):

^_^
http://kdmedia.kanald.ro/image/201310/w635/media_138295311493642500.jpg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce kawaii e. :X:X:X:X:X:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Doub):

I don't want to see at wits' end

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

blushing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează