|

Salut fratilor.Momentan am net de la Telekom,si eu descarc aproape zilnic jocuri, si la jocuri chiar si de 1Gb stau peste 30 minute, ca sa intelegeti daca am 600kb/s e foarte bine,tinand cont ca stau la ţară,am foarte putine variante,adica doar 3, una dintre ele este Telekom,iar celelalte sunt:

UPC,Akta.

Despre UPC nu stiu absolut nimic,nu am vazut cum se comporta,am de la ei cablu pentru TV,si cand am primit un afis sa ii zic asa cu upc, varianta care o voiam eu zice ca are 500mb/s dar nu cred, si vreau sa stiu care este mai buna dintre Akta si UPC.

Akta are un prieten si are in jur de 8-10 mb/s.O parere va rog? Dau funda

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Am avut eu internet de la Akta, si aveam in jur de 40-45 mbps, asta intr-un speed test, dar pentru masuratori mai exacte, pentru torente, vara, ziua, aveam sansa sa descarc cu o viteza de 1, 9-2, 2 mb/s. Din pacate este necesar mult timp pentru a reusi sa ajunga la astfel de valori, iar in Google Chrome, cam de sarbatori, cand majoritatea locuitorilor din localitate erau plecati in vacanta, ajungea la 2, 5-4 mb/s, asta in Google Chrome, cu torente nu am mai experimentat.
Tin minte ca am incercat sa descarc GTA5 si din pacate a durat 23 de ore cu o viteza variata, extrem de variata, aprox 0, 3-1, 5-2 mb/s, vara, ziua. A fost un chin total, plus ca nu s-a meritat pentru ca mergea in lag, dar na, asta-i viata.
Acum doua zile am trecut la Telekom, pare aceeasi viteza prin Wi-Fi, insa este mult mai ieftin plus 2 luni gratuit. Tin sa mentioez ca aveam televiziune si internet la 66 ron iar acum factura ar trebui sa fie de 57, destul de convenabil avand in vedere ca am mai multe programe la un televizor plus cand ma conectez cu cablul de internet, speed testul imi spune ca am 72-80 mbps.
Si o mica intrebare, daca intarzii la plata facturii, se adauga penalitati pe zi? La Akta puteai sa intarzii maxim o luna sau doua, nu mai stiu, dupa iti trimiteau un bilet de avertizare in care mai aveai doar 5 zile si dupa te debranseaza.
In localitatea mea mai sunt foarte putini oameni care sunt la Akta, majoritatea a trecut la Telekom, cred ca vor da faliment daca nu reduc preturile straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CookieDog):

Telekom la mine daca am 700kb/s e o zii cu soare si foarte buna dar in rest nu trece de 600kb/s

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

500mb/s in contract de traduce ca 5mb/s descărcarea în realitate. Acum depinde si de pc, placa de rețea, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BuLaNNNeL):

Deci o concluzie? Akta sau upc?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Voicu_Toma_2000):

Upc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează