| Perry20 a întrebat:

Salut ma as avea o intrebare am un prieten care zice ca are wireless si ii merge mai repede pe wireless ii adevarat ca pe wireless iti merge mai repede netul ca ti-l face mai rapid. PRoblema mea este ca eu nu am internet la cablu pentru ca eu stau in vie si nu am internet la cablu am doar un telefon Digi care are un usb de la la pc si mie asa imi merge netu prin programul fwt partener si problema este ca eu primesc 5 g/luna si daca ii mananc netul imi merge slab=prost si de aia ma gandeam sa-mi cumpar rooter sau nu mi-l face mai rapid sa stiu sa cumpar sau sa nu cumpar il face mai rapid sau nu?

3 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Ar trebui sa folosesti niste virgule pentru ca a trebuit sa citesc de vreo 2-3 ori sa inteleg ce vrei tu.

Unde stai tu (in vie?!) nu ai acces la internet prin cablu. Degeaba iti cumperi router wireless pentru ca o sa ai nevoie de net prin cablu pentru a-l putea folosi.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ruter

Daca doresti sa te folosesti de internetul mobil de la digi degeaba iti cumperi un router care stie 3g pentru ca in momentul cand ti se termina traficul alocat o sa mearga la fel.

| K0sti a răspuns:

Stai in vie? Are struguri via?
Cum sa-ti faca vietas netul mai rapid? E vreun chinez bagat in router care sufla pe teava sa-ti faca tie netul mai rapid? Netul e ala care e de la sursa! Daca de la sursa e prost, prost e pana la adanci batraneti! Cap aveti, minte va mai trebuie!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

In primul rand internetul prin wireless nu merge mai rapid ca cel de pe fir ( cu conditia ca amandoi sa aveti acelasi abonament la internet). Iar faza cu via, in primul rand trebuie sa duci un fir de la locul de unde iei tu net pana la router ( ca si la calculator ), iar daca e departe via trebuie sa duci si un prelungitor pana la ea pentru a baga router-ul pentru ca si el are nevoie de curent. Iar daca nu ai net prin fibra optica, atunci cand ploua si fulgera poate sa iti arda routerul chiar daca nu e in priza sad